Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η απόλυτη φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έγκυο!

Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος!

30 Ιουνίου 2019 08:42
Η απόλυτη φρίκη: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου έγκυο!

Φρίκη προκαλεί η επίθεση σε έγκυο γυναίκα στο Λονδίνο, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία κλήθηκε σε διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εντόπισε την άτυχη 26χρονη τραυματισμένη. Η γυναίκα γέννησε στο σημείο, με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 37χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία. Τα εγκλήματα με μαχαίρια έχουν αυξηθεί στη Βρετανία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 2018 έγιναν συνολικά 285 θανατηφόρες επιθέσεις αυτού του είδους, ο υψηλότερος αριθμός των τελευταίων 70 ετών.

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε για την επίθεση στο Λονδίνο ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.

Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Μια φρίκη εξελίχτηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης..Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες έπειτα..

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 τη νύχτα, μέσα στο σπίτι του 60χρονου, στη Γρα Λυγιά. Ξαφνικά δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του 60χρονου Ελληνα και αφού κατάφεραν τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε βάρος του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας από την Κρήτη παρά τα σοβαρά τραύματά του, κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, παρά τις άγριες μαχαιριές, δεν τραυματίστηκαν ζωτικά του όργανα.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σαλαμίνα: Μαχαίρωσαν επιχειρηματία που αρνήθηκε "προστασία"!

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share