Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σοκ: Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα!

Τραγικός θάνατος!

11 Σεπτεμβρίου 2019 11:45
Σοκ: Αυτοπυρπολήθηκε γυναίκα!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στο Ιράν η οποία πριν από μια εβδομάδα αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο στο οποίο είχε οδηγηθεί επειδή προσπάθησε να μπει σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Φρίκη στο Πανελλήνιο: Αυτοπυρπολήθηκε 17χρονη!

Η Σαχάρ Χονταρί προχώρησε στην ακραία αυτή πράξη όταν ενημερώθηκε ότι αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να οδηγηθεί στυ φυλακή για έξι μήνες.

Η 29χρονη Ιρανή άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη.

Η Χονταρί ήταν γνωστή στα social media με τον παρατσούκλι «Blue Girl» από τα χρώματα της ομάδας Esteghlal που υποστήριζε. Σοκαριστική είδηση από την Θεσσαλονίκη: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από τον 6ο!

Η 29χρονη είχε προσπαθήσει τον περασμένο Μάρτιο να μπει στο γήπεδο Azadi της Τεχεράνης φορώντας ένα μπλε μαντίλι και ένα μακρύ παλτό τα οποία, όμως, δεν εμπόδισαν τους αστυνομικούς από το να την εντοπίσουν.

Τότε η Χονταρί είχε παραμείνει στα κρατητήρια για τρεις ημέρες πριν να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δίκη της.

Στο Ιράν η παρουσία γυναικών σε γήπεδα ποδοσφαίρου απαγορεύεται -αν και επιτρέπεται για αγώνες βόλεϊ - με οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών να λένε ότι όσες φορές επετράπη σε γυναίκες να παρακολουθήσουν αγώνα ποδοσφαίρου αυτό δεν ήταν τίποτε περισσότερο από «κόλπο δημοσιότητας».

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της!

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη η οποία αυτοπυρπολήθηκε στην αυλή του σπιτιού της. Σοκ στον Πύργο: 65χρονος αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας μια 82χρονη γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με μεγάλη ποσότητα οινόπνευματος, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και αυτοπυρπολήθηκε.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με σοβαρά εγκαύματα, αλλά την Παρασκευή κατέληξε. Φρίκη στο Πανελλήνιο: Αυτοπυρπολήθηκε 17χρονη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο!

Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο! Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση!

Πανικός επικράτησε στον Λευκό Οίκο πριν λίγη ώρα, καθώς ένας άντρας αυτοπυρπολήθηκε κοντά στη συμβολή των λεωφόρων 15 και Συντάγματος.

Στο σημείο βρίσκεται και προσωπικό των μυστικών υπηρεσιών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ανταποκριτής στις ΗΠΑ με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν αναφορές στα ΜΜΕ ότι ένας άντρας αυτοπυρπολήθηκε.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του!

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εξελίχθηκε το περιστατικό με τη φωτιάπου ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε αλυσίδα καφέ και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Σαν πιθανή αιτία για την πρόκληση της πυρκαγιάς, αναφέρεται η ύπαρξη αναμμένου τσιγάρου.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο στους τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share