Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης!

Θρήνος!

28 Αυγούστου 2019 18:40
Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης!

Θρήνος επικρατεί στον χώρο της υποκριτικής, αφού έπειτα από μάχη που έδωσε με την ζωή, πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης.

Πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής, εκ των πρωταγωνιστών της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Δημήτρη Κολλάτου «Ο άγιος Πρεβέζης», αλλά και του θρυλικού «Λούνα Παρκ».

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η Καίτη Φίνου. Να σας θυμίσουμε οτι βρέθηκε νεκρός ο Γιώργος Θάνου!

«Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατώ και σε πίστα.
Ήρεμος,λιγομιλητος….
Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού.
Και κει λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές….
Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά….
Και σήμερα Γιάννη Γούτη βυθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος….
Καλό ταξίδι Γιάννη μου»….έγραψε αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο



Πέθανε ξαφνικά ο Αντώνης Ανδριανίδης!

Τον απροσδόκητο χαμό του καθηγητή Αντώνη Ανδριανίδη θρηνεί από χθες η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα. Ο 52χρονος που στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής, αλλά και υποδιευθυντής στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, έφυγε χθες από τη ζωή με τον θάνατό του να αποδίδεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο καθηγητής, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλου, ξαφνικά κατέρρευσε στο οδόστρωμα.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες επιχείρησαν με τη χρήση απινιδωτή να τον επαναφέρουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αντώνης Ανδριανίδης ήταν πολύ αγαπητός τόσο από τους συναδέλφους του, όσο και από τους μαθητές, όπου όλοι τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.









 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share