Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρέθηκε νεκρός ο Γιώργος Θάνου!

Ο πρώην αρχηγός ποδοσφαιρικής ομάδας!

28 Αυγούστου 2019 12:19
Βρέθηκε νεκρός ο Γιώργος Θάνου!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα νοιώθουν βαθιά συγκλονισμένοι από τον χαμό του Γιώργου Θάνου, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Καλλιθέα, στην Αθήνα, όπου διέμεινε σε ηλικία 64 ετών.

Ήταν πέρυσι για ένα τρίμηνο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας μας και κατόπιν μέχρι τα τελευταία του, φίλαθλος του Απόλλωνα. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο!

Ο Γιώργος Θάνος ήταν ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο.

Όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας απευθύνει τα βαθύτερα συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει.

Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για το θάνατο 76χρονου αλλοδαπού, εντός του υπό ιδιοκτησίας του σκάφος με σημαία Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στις χερσαίες εγκαταστάσεις ιδιωτικής επιχείρησης. Ενώ άλλος ένας άντρας στον Βόλο έκανε βόλτα στο λιμάνι και ξαφνικά έπεσε νεκρός!

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου με τη συνδρομή των οποίων ο 76χρονος εξήχθη από το σκάφος, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share