Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή!

Δεν αποκαλύπτει τίποτα για τη δολοφονία του επιχειρηματία!

22 Αυγούστου 2019 19:48
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή....

Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή εκδόθηκε από τη Βουλγαρία και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, κρατείται στη Θεσσαλονίκη.

δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή!

Ο συγκεκριμένος άνδρας έφυγε από την Αθήνα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή ενώ ο αδερφός του έμεινε στην Αθήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος έκανε την κατώπτευση του χώρου και ήταν αυτός που μετέφερε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή στο σημείο έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα.

Αστυνομικοί από τη Βουλγαρία τον παρέδωσαν στις Αρχές. Εκείνος δεν μιλά για τη δολοφονία του επιχειρηματία. Το ίδιο είχε κάνει και ο αδερφός του. Φαίνεται, δηλαδή, ότι τα δύο αδέρφια που έχουν συλληφθεί, δεν θέλουν να αποκαλύψουν ποιος έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί ο Γιάννης Μακρής.

« Δεν γνώριζα πως…»: Η κατάθεση του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή - Τι αποκαλύπτει;

« Δεν γνώριζα πως…»: Η κατάθεση του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή - Τι αποκαλύπτει;

«Δεν γνώριζα καν ποιος είναι ο Γιάννης Μακρής», δηλώνει τώρα ο Βούλγαρος που συνελήφθη για τη δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας. Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή!

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο συλληφθέντας δήλωσε: «Δεν είχα κανένα κίνητρο να δολοφονήσω τον Μακρή, όπως κατηγορούμαι. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο επονομαζόμενος «Αυστραλός», που είχε βοηθήσει τον αδελφό του να εκτελέσει τον επιχειρηματία, συνελήφθη στα σύνορα από τις βουλγαρικές αρχές και τη Europol, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Αρχές της Βουλγαρίας, «στις 26 Ιουλίου συνελήφθη στο Χάσκοβο Βουλγαρίας, 35χρονος Βούλγαρος, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη που έλαβε χώρα την 31 Οκτωβρίου 2018, στο Πανόραμα Βούλας. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί την 2 Απριλίου 2019 στη Γλυφάδα ο έτερος δράστης (αδελφός του)».

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής λίγους μήνες μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή με πέντε σφαίρες είχε καταφέρει να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο, εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν αυτός που είχε σκοτώσει τον επιχειρηματία.

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας, ο 31χρονος είχε διαφύγει από το σημείο της εκτέλεσης με νοικιασμένο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 35χρονος αδελφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυπτει τι θα έλεγε στους δολοφόνους που στέρησαν την ζωή του άνδρα της!

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυπτει τι θα έλεγε στους δολοφόνους που στέρησαν την ζωή του άνδρα της!

Η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξη της στο Πρώτο θέμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ζωή της σήμερα, σχεδόν έξι μήνες μετά την στυγερή δολοφονία του συζύγου της και αποκάλυψε τι θα έλεγε στους ανθρώπους που στέρησαν την ζωή από τον Γιάννη Μακρή!

Η ζωή μετά

Ήταν τόσο κουραστικό. Ειδικά οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες. Δέχτηκα τόση πίεση από όλους. Σαν να ήταν κάτι χαρούμενο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος μερικές φορές να αφήσει ήσυχη την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά… τα παιδιά τρομάζουν. Έχουν περάσει 5,5 μήνες και νιώθω σαν να ήταν χθες. Στο σπίτι που κινούμαι νιώθω σαν να είναι ο Γιάννης, μέσα… νιώθω σαν να είναι ακόμα μαζί μου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους έχετε να πείτε κάτι;

Δεν ξέρω να πω και άσχημες λέξεις στα ελληνικά για να εκφράσω τα αισθήματά μου. Αυτό που γίνεται στον κόσμο. Έχουν χαζέψει όλοι. Η δολοφονία είναι κάτι… Να πάρεις την ζωή του ανθρώπου είναι μεγάλο πράγμα. Πως μπορεί να σε ενοχλήσει ένας άνθρωπος για να καταντήσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον… μην πω καμία λέξη. Το λιγότερο δεν ξέρω… Η φυλακή για εμένα είναι το λιγότερο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share