Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή!

Αυτό είναι το πρόσωπο που κυνηγούν οι Αρχές

30 Ιουλίου 2019 10:18
Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή!
Follow us on Google News

Μέσω της Interpol κινητοποιούνται οι αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη για να εντοπίσουν τον συνεργό του επαγγελματία εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, ο οποίος φέρεται ότι εξαφανίστηκε από τη Βουλγαρία όπου κρυβόταν. Βικτώρια Καρύδα - Γιάννης Μακρής: Το παρασκήνιο της άγριας δολοφονίας! Ο γάμος χλιδή, τα ναρκωτικά και το... My Style Rocks!

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής, όσο και οι Βούλγαροι συνάδελφοι τους που είχαν αναλάβει τις έρευνες εντοπισμού του συμπατριώτη τους, που βοήθησε τον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή να διαφύγει από το Πανόραμα τις Βούλας, όταν πια είχε δολοφονήσει με πέντε σφαίρες το θύμα του.

To Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει, λίγους μήνες μετά την δολοφονία, να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο επαγγελματία εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας τον Γιάννη Μακρή, την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του.

Όπως είχε προκύψει από τα στοιχεία ο 31χρονος από το σημείο τις δολοφονίας διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδερφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο 31χρονος λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του Γ. Μακρή επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί μ’ έναν φίλο του, προκειμένου να εκτελέσει ένα νέο «συμβόλαιο θανάτου», και συνελήφθη.

Από την πρώτη στιγμή που οι Έλληνες Αστυνομικοί συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ενημέρωσαν τις Βουλγάρικες Αρχές προσκειμένου να εντοπίσουν τον 35χρονο συνεργό και αδελφό του.

Έκτοτε οι Βούλγαροι αστυνομικοί σήκωσαν κάθε «πέτρα» στην πατρίδα τους προκειμένου να εντοπίσουν τον και αδελφό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να του περάσουν χειροπέδες και να τον εκδώσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο οι Έλληνες έμπειροι αστυνομικοί όσο και οι Βούλγαροι έχουν βάσιμες ενδείξεις πως ο 35χρονος από την στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του αδερφού του στην Ελλάδα, έσπευσε αρχικά να εξαφανίσει τα ίχνη του στην Βουλγαρία και στην συνέχεια να διαφύγει από την χώρα.

Εικάζεται ότι μάλλον διέφυγε με τρόπο παράνομο από την χώρα του, είτε σε κάποια χώρα των Βαλκανίων η ακόμα ακόμα και σε κάποια άλλη χώρα τις Ε.Ε. όπου και κρύβεται.

Βικτώρια Καρύδα - Γιάννης Μακρής: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον δολοφονημένο σύζυγό της!

Η Βικτώρια Καρύδα επέστρεψε, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, στο instagram!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά τον χαμό του άντρα της βυθίστηκε στο πένθος και θέλησε να απομακρυνθεί από όλους και όλα.

Η Βικτώρια Καρύδα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας δημοσίευσε φωτογραφία από το παρελθόν με τον Γιάννη Μακρή γράφοντας απλά "Ο Άγγελός μου".

Δείτε την ανάρτηση:

undefined

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share