Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Σοκ: Νεαρή γυναίκα μέσα σε 6 χρόνια έκανε 17 εκτρώσεις! Κινδύνεψε να μην ξαναμείνει έγκυος!

Ποιος ήταν ο λόγος να κάνει τόσες εκτρώσεις;

20 Αυγούστου 2019 14:02
Σοκ: Νεαρή γυναίκα μέσα σε 6 χρόνια έκανε 17 εκτρώσεις! Κινδύνεψε να μην ξαναμείνει έγκυος!
Follow us on Google News

Μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα ενημερώθηκε από τους γιατρούς της ότι πιθανόν να μη μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά μετά τις 17 εκτρώσεις που έκανε μέσα σε έξι χρόνια. Βέβαια αυτό θα έχει επιπτώσεις στην περίπτωση μιας επόμενης εγκυμοσύνης!

Η γιατροί ενημέρωσαν τη γυναίκα ότι η μήτρα της υπέστη σοβαρή βλάβη μετά από όλες αυτές τις εκτρώσεις.

Η Xiao Ju βρίσκεται σε σχέση με το φίλο της τα τελευταία έξι χρόνια και το ζευγάρι δεν χρησιμοποιεί αντισύλληψη. Έφυγε από τη ζωή η Κλαίρη Ανανιάδου - Ήταν 7 μηνών έγκυος!

Η γυναίκα είπε στους ιατρούς ότι δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί και δεν ήταν ικανή να μεγαλώσει ένα παιδί, γι’ αυτό αποφάσισε να τερματίσει όλες τις εγκυμοσύνες της.


Όλα τα μωρά που γεννιόνται εκτός γάμου στην Κίνα δεν λαμβάνουν δελτίο ταυτότητας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν δικαιούνται κρατικά επιδόματα ή δικαίωμα στην εκπαίδευση.

Οι περισσότεροι νέοι στην Κίνα γνωρίζουν ελάχιστα θέματα για τη σεξουαλική υγεία, εξαιτίας της έλλειψης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

Εγκυμοσύνη έκτρωση

Η γιατρός της 27χρονης, Δρ. Zhao Qin, της πρότεινε να κρατήσει το παιδί της όταν τον επισκέφτηκε αυτό το μήνα, τονίζοντάς της πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία της ευκαιρία να γίνει μητέρα.

Ωστόσο, η 27χρονη επέμεινε και του είπε να εκτελέσει την 17η έκτρωσή της.

Η Xiao Ju επισκεπτόταν το νοσοκομείο τόσο συχνά που οι γιατροί την αποκαλούν «τακτική πελάτισσα».

“Το εξωτερικό τοίχωμα της μήτρας της είναι εξαιρετικά λεπτό, όπως ένα κομμάτι χαρτί, λόγω των επαναλαμβανόμενων εκτρώσεων που είχε,” είπε η Δρ. Zhao.

Εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο παλεύουν για ένα μωρό και άλλες τα πετάνε πριν καν γεννηθούν… Αυτές είναι οι αδικίες της ζωής…

Τραγική ιστορία: Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης»

Απίστευτη η ιστορία μιας κοπέλας που διηγείται αυτό που της συνέβη! Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης», αναφέρει! Δέκα μέρες μετά την έκτρωση πήγε στο γιατρό για εξετάσεις - Σοκαρισμένοι δεν πίστευαν ότι το μωρό…

Τελικά, έτρεξα στο σπίτι των γειτόνων μου και κάλεσα τους γονείς μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μάθαμε, ότι είχα πάρει το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης». Όχι, δεν το είχα πάρει, μου το έδωσαν εν αγνοία μου τα πεθερικά μου. Ήταν πια πολύ αργά, είχα χάσει ήδη το μωρό μου.

Τραγική ιστορία: Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης»

Διέκοψα 5 εγκυμοσύνες για χάρη του φίλου μου και έχασα τη μήτρα μου

Παντρεύτηκα στα 22 μου, ζούμε σε χωριό. Μετά το γάμο, έπρεπε να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού. Ήμουν ερωτευμένη με τον άντρα μου και ποτέ δεν το είδα σαν πρόβλημα.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν μου απαγόρευσε να φοράω καθαρά ρούχα και να κάνω μπάνιο. Με παρουσίαζε παντού ως την υπηρέτρια του σπιτιού. Ενδιαφερόταν μόνο για το σεξ.

Τα πεθερικά μου άρχισαν να παραπονιούνται για μένα και δημιουργούσαν παρεξηγήσεις σε κάθε ευκαιρία. Δεν κατάφερα να σώσω τη σχέση μας. Ο σύζυγός μου άρχισε να κρατά αποστάσεις και κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο.

Προσπάθησα περισσότερο και άρχισα να αντιδρώ στον τρόπο, που μου φέρονταν. Για μερικές μέρες, τα πράγματα ήταν φυσιολογικά. Έμεινα έγκυος. Δυστυχώς, όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κανείς δεν χάρηκε. Ίσως ένιωσαν, ότι έχασαν την υπηρέτρια. Βασανίστηκα πολύ από τα πεθερικά μου. Μια μέρα, μου προσέφεραν λίγο φαγητό. Μία, που το έφαγα και μία, που ένιωσα έναν τρομερό πόνο στο στομάχι.

Τραγική ιστορία: Ήμουν έγκυος και τα πεθερικά μου έριξαν κρυφά στο φαγητό μου το «χάπι της έκτρωσης»

Ούρλιαζα για ώρες και τους παρακαλούσα, να με πάνε στο νοσοκομείο. Κανείς δεν με άκουγε. Τελικά, έτρεξα στο σπίτι των γειτόνων μου και κάλεσα τους γονείς μου. Ήρθαν πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο. Μάθαμε, ότι είχα πάρει το λεγόμενο «χάπι της έκτρωσης». Όχι, δεν το είχα πάρει, μου το έδωσαν εν αγνοία μου τα πεθερικά μου. Ήταν πια πολύ αργά, είχα χάσει ήδη το μωρό μου.

Αρνήθηκα να γυρίσω σπίτι τους και έμεινα στους γονείς μου. Η οικογένειά μου φοβήθηκε, τί θα έλεγε ο κόσμος και με έστειλαν πίσω στο σπίτι του άντρα μου. Η απάντηση των πεθερικών; Σε θέλαμε μόνο για την προίκα. Αλλά, επειδή δεν τους δόθηκε τελικά τίποτα, προτίμησαν να με βρίζουν και να με βασανίζουν. Δεν είχα τίποτα περισσότερο να χάσω. Κατέθεσα αίτηση διαζυγίου και έφυγα από εκεί. Ο δικηγόρος μου με προέτρεψε και τους έκανα και μήνυση. Τώρα μένω ξανά με τους γονείς μου και είμαι ευτυχισμένη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το μωράκι που έχασα άδικα αλλά παραλίγο με τον γάμο εκείνο να χάσω τη ζωή μου.

Πηνελόπη

Ρόδος: Σοκάρει η έκτρωση μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου!

Ρόδος: Σοκάρει η έκτρωση μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο,μια ανήλικη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου που υποβλήθηκε σε έκτρωση από τον κατηγορούμενο γιατρό.

Η 15χρονη υποστηρίζει ότι αποπλανήθηκε από 29χρονο, ο οποίος την ανάγκασε να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Οι γονείς της, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έμαθαν ότι το παιδί τους ήταν έγκυος, από ένα φάκελο που τους άφησε άγνωστος και περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους.

Ο γιατρός κρίθηκε πρωτόδικα ένοχος «για τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, σε μη οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα» και αθώος έκθεσης σε κίνδυνο. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω του επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.

Ο 29χρονος κρίθηκε πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε το δωδέκατο αλλά όχι και το δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας της, κατ’ εξακολούθηση και για ηθική αυτουργία στην πράξη της τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς την συναίνεση των γονέων της. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 9 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.

Ρόδος: Σοκάρει η η έκτρωση σε μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου!
Ο γιατρός είχε τονίσει απολογούμενος ότι η ανήλικη τον επισκέφθηκε μόνη της στο ιατρείο του και ότι είχε αιμορραγία. Πιθανολόγησε μάλιστα ότι είχε κάνει χρήση χαπιού διακοπής της κυήσεως. Επιπλέον οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν εγγράφως στο δικαστήριο ότι δεν επιθυμούν την καταδίκη των κατηγορουμένων.

Η ανήλικη γνώρισε τον 29χρονο το καλοκαίρι του 2011, σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εκεί κατά δήλωσή της, άρχισε να την πολιορκεί. Σε κάποια στιγμή και ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα φορτικός απέναντί της, όπως υποστηρίζει η ίδια, την ακολούθησε σε δημόσιο χώρο, σε παραλία και εκεί είχαν ερωτική επαφή.

Απολογούμενος ο 29χρονος, που κατάγεται από φτωχή οικογένεια και έχει 8 αδέλφια, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επεσήμανε ότι δεν αποπλάνησε την ανήλικη και δεν έχει καμία ανάμειξη στην τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share