Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μανώλης Φουστανάκης!

Θλίψη!

19 Αυγούστου 2019 17:38
Πέθανε ο Μανώλης Φουστανάκης!

Άφησε την τελευταία του πνοή ο Μανώλης Φουστανάκης!
Πένθος στην «οικογένεια» του ΟΦΗ, καθώς σήμερα το πρωί «έφυγε» από τη ζωή ο Μανόλης Φουστανάκης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου υπέστη ανακοπή καρδιάς, με την απώλεια του να προκαλεί βαθιά θλίψη.

Ο εκλιπών είχε υπηρετήσει τον ΟΦΗ ως αθλητής σε δύσκολες εποχές, ενώ υπήρξε και μέλος της διοίκησης του συλλόγου Παλαίμαχων.

Πέθανε ο Τάσος Γιάνναρος!

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Τάσου Γιάνναρου στον Πύργο! Δεν τα κατάφερε και πέθανε ο Τάσος Γιάνναρος, ο 70χρονος που χθες το πρωί υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του στον Πύργο.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την διακομιδή του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, τα εγκαύματα που είχε υποστεί ο ηλικιωμένος άντρας ήταν εκτεταμένα και χρειάστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελεύσινάς. Θλίψη: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας!

Η κηδεία του θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Παλαιοβαρβάσαινας αύριο στις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Τραγικός θάνατος εργάτη: Έπεσε σε χαράδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος Γκρέιντερ στο δρόμο Πλατιάνα – Νέδα – Φιγαλεία στην Πελοπόννησο. Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες στην περιοχή εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα.

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Φορτηγό καταπλάκωσε και σκότωσε εργάτη!

Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο, όπου ένα φορτηγό καταπλάκωσε και σκότωσε εργάτη στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο! Χαλκιδική: Φρικτός θάνατος για άντρα εν ώρα εργασίας!

Τραγικό εργατικό ατύχημα σήμερα έξω από το χωριό Μελισσώνας στην Εύβοια, όπου ένας εργάτης καταπλακώθηκε από φορτηγό που μετέφερε πέτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοποιίας, από άγνωστο λόγο, το φορτηγό που μετέφερε πέτρες για τον δρόμο ντελαπάρισε. Σ’ εκείνο το σημείο βρίσκονταν δύο εργάτες, ο ένας από τους οποίους πρόλαβε να τρέξει και έτσι να σωθεί.

Ο δεύτερος όμως, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να φύγει με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τις πέτρες.

Πρόκειται για έναν 52χρονο κάτοικο Καρύστου, αλβανικής καταγωγής.

Ο άτυχος άντρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρύστου. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share