Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας!

Θρήνος...

18 Αυγούστου 2019 08:57
Θλίψη: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας!

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 73 ετών ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας, μετά από σκληρή και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας! (photos)

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει η ταφή στα Κοιμητήρια της Εξοχής.

Ο Δημήτρης Καψάλας είχε πολυετή παρουσία σε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλονίκης, ενώ είχε συγγράψει και βιβλία. Άνθρωπος με ισχυρές ιδέες, ειδικά για την πατρίδα και το ελληνικό έθνος, είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του, δεν μπορούσες να μην αναγνωρίσεις την υψηλή μόρφωση και καλλιέργειά του.

Ο Δημήτρης Καψάλας ήταν συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Voria για δέκα περίπου χρόνια, από τα πρώτα βήματά της στο διαδίκτυο.

Με τις αναλύσεις του για την ελληνική και διεθνή πολιτική σκηνή ως «Μακεδών» αλλά και τα καυστικά σχόλιά του ως «Καλλισθένης» είχε πιστούς αναγνώστες οι οποίοι τον ακολουθούσαν και σχολίαζαν την αρθρογραφία του όλα αυτά τα χρόνια. Πολλά μάλιστα από τα άρθρα του, ειδικά για το Κυπριακό και το Σκοπιανό, είχαν προκαλέσει αίσθηση και είχαν αναπαραχθεί από σάιτ σε όλη τη χώρα.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος!

Δυστυχώς έφυγε από την ζωή ένας από τους πιο διάσημους κοσμικογράφους και ρεπόρτερ ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος! Πέθανε πλήρης ημερών στα 95 του χρόνια ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος και συγγραφέας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μετά από κάταγμα στο πόδι. «Γνώρισα διασημότητες, που μόνο ως ρεπόρτερ θα μπορούσα να πλησιάσω. Να σας θυμίσουμε: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος! Κάποιες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τέλης Σαβάλας, με τίμησαν με τη φιλία τους.... Υπήρξα ένας ρεπόρτερ που κωπηλάτησε σε ήρεμες θάλασσες με γοργόνες και δελφίνια, αλλά και σε επικίνδυνα περάσματα με πιράνχας και σε αγριεμένους ωκεανούς με καρχαρίες»… ανέφερε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας!

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1925 και υπήρξε από τους πιο διάσημους κοσμικογράφους και ρεπόρτερ ενώ υπήρξε φίλος με τις πιο διάσημες προσωπικότητες της δεκαετίας του ΄60! Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Νίκος Μαστοράκης γράφοντας:

«Για τον φίλο της νιότης μου, φοβερό ρεπόρτερ, ανταγωνιστή μου αλλά ποτέ εχθρό, συναγωνιστή μου στην αποκλειστικότητα, αντί για επικήδειο, η τελευταία μας συνομιλία, μέρες πριν»:

Σοκ: Πέθανε διάσημος ηθοποιός! (photos-video)

Ο Αμερικανός ηθοποιός Πίτερ Φόντα, γιος του θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου Χένρι Φόντα και μικρός αδελφός της Τζέιν Φόντα, που έγινε διάσημος χάρη στον ρόλο του στην καλτ ταινία Easy Rider (1969, σε σκηνοθεσία Ντένις Χόπερ) πέθανε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 79 ετών, ανακοίνωσε η οικογένειά του. Έφυγε εντελώς μόνη και με ένα σβησμένο τσιγάρο στο χέρι - Δεν την θυμήθηκε κανείς

Ο θάνατός του οφειλόταν σε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας του καρκίνου των πνευμόνων από τον οποίο έπασχε, εξήγησε εκπρόσωπος της οικογένειας Φόντα σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Πίτερ Φόντα απεβίωσε», αναφέρει η ανακοίνωση των Φόντα. «Ενώ θρηνούμε την απώλεια αυτού του γλυκού και αβρού άνδρα, ευχόμαστε οι πάντες να τιμήσουν το αδάμαστο πνεύμα του και την αγάπη του για τη ζωή. Προς τιμή του Πίτερ, σας παρακαλούμε υψώστε το ποτήρι σας σε μια πρόποση στην ελευθερία», προστίθεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Trailer της ταινίας Easy Rider που εκτόξευσε τη φήμη του Πίτερ Φόντα

Σοκ στην showbiz: Πέθανε από από επιληψία 20χρονος ηθοποιός!

'Εχει σοκάρει όλη τη showbiz η είδηση για τον θάνατο του νεαρού ηθοποιού... Πέθανε από επιληψία σε ηλικία 20 ετών! Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία δημοσίευσε τα ευρήματα της νεκροψίας χθες, 30 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο νεαρός ηθοποιός της Disney πέθανε από κρίση επιληψίας, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες.

Ο 20χρονος ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του σε σειρές του Disney Channel πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βόρειο Χόλιγουντ στην Καλιφόρνια, στις 6 Ιουλίου.

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειάς του είχε δηλώσει τότε ότι ο Μπόις πέθανε στον ύπνο του από επιπλοκές χρόνιας ασθένειας, για την οποία ακολουθούσε θεραπεία. Λίγες μέρες αργότερα η οικογένειά του ανακοίνωσε «η αιτία του τραγικού θανάτου του ήταν κρίση επιληψίας”.

Το Disney Channel ακύρωσε την πρεμιέρα με κόκκινο χαλί της τηλεταινίας Descendants 3 στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός και ανακοίνωσε ότι η τηλεοπτική προβολή της στις 2 Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του.

Ο Κάμερον Μπόις ήταν δημοφιλής από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Jessie» του Disney Channel και είχε κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο σε ηλικία 9 ετών στην ταινία του 2008 «Mirrors» με τους Κίφερ Σάδερλαντ και Πόλα Πάτον. Αργότερα, το 2010 υποδύθηκε τον γιο του Άνταμ Σάντλερ την ταινία «Grown Ups

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποιό! Έφυγε από τη ζωή ο άντρας της!

Σοκ: Νεκρός στα 48 του πασίγνωστος ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share