Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στο Παγκράτι: Γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες!

Η Πυροσβεστική έσπευσε να την απεγκλωβίσει...

19 Αυγούστου 2019 07:45
Τροχαίο στο Παγκράτι: Γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες!

Ένα σοβαρό τροχαίο συνέβη εχθές στο Παγκράτι με μια γυναίκα που εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες! Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσει..

Πιο συγκεκριμένα, επιχείρηση με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες στήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Παγκράτι, προκειμένου να απεγκλωβιστεί μία γυναίκα από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου της, μετά από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ήταν πρωταγωνίστρια. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή της οδού Σπύρου Μερκούρη και της λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β'.

Η γυναίκα ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ, αλλά καλά στην υγεία της.

Σοκ: Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τις τελευταίες του διακοπές στην Αντίπαρο έκανε ο 56χρονος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bugatti, που σκοτώθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 56χρονος βρισκόταν για διακοπές στην Αντίπαρο με την αδελφή του και την ανηψιά του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας."

Η τραγική μοίρα ενός 75χρονου: Πέρυσι έχασε τον γιο του, σήμερα σκοτώθηκε ο ίδιος σε τροχαίο!

Σκοτώθηκε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος από το χωριό Σπήλαιο Τριγώνου στην Ορεστιάδα σετροχαίο, όταν το Ι.Χ αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ξέφυγε απ’ την πορεία του στην επαρχιακή οδό Δικαίων – Σπηλαίου. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας! (photos)

Το δυστύχημα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συνέβη μετά τις 10 το πρωί, αλλά το αυτοκίνητο με τον θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό του εντοπίστηκε αργότερα από διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που έφτασαν μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό του. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Δικαίων λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου.

Ήταν ένα ακόμα τραγικό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του ηλικιωμένου που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα και ενώ πήγαινε από το Σπήλαιο στο Τρίγωνο, αφού πέρυσι έχασε τον γιο του.

Τύρναβος: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο!

Τραγωδία στον Τύρναβο με νεκρό έναν 40χρονο οδηγό σε τροχαίο. Τραγωδία στην Πάτρα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό έναν 35χρονο!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τις 15:00 στον δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου όταν ένας 40χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χωράφι και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν δυστυχώς αργά.

Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μια 74χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 27χρονες μαζί με ένα νεαρό συνομήλικό τους. Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 74χρονης ανατράπηκε στο πλάι του δρόμου, ενώ το άλλο όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η 27χρονη οδηγός και ο 27χρονος συνοδηγός. Ελαφρότερα τραυματίστηκε η 27χρονη επιβάτης.

Η 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή ενώ οι τρεις τραυματίες υποβάλλονται σε εγχειρήσεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share