Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Σίδνεϊ: Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στο δρόμο!(Video)

Σοκ!

13 Αυγούστου 2019 09:36
Συναγερμός στο Σίδνεϊ: Άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς στο δρόμο!(Video)

Συναγερμός έχει σήμανε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, καθώς άνδρας σε έξαλλη κατάσταση τραυμάτισε γυναίκα με μαχαίρι και στη συνέχεια κυκλοφορούσε σε κεντρικό δρόμο τρομοκρατώντας πολίτες. Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Γιορκ.

«Περίπου στις 14:00 (σ.σ. τοπική ώρα), οι Αρχές ενημερώθηκαν ότι άνδρας περπατούσε στον δρόμο Γιορκ στο Σίδνεϊ, κρατώντας ένα μαχαίρι» τονίζει ανακοίνωση της αστυνομίας, και συνεχίζει:

«Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και υπήρχαν αρκετές αναφορές ότι ο άνδρας είχε μαχαιρώσει κάποιον κοντά στη συμβολή των οδών Κίνγκ και Κλάρενς. Αστυνομικοί και τραυματιοφορείς εντόπισαν μια γυναίκα με τραύμα από μαχαίρι μέσα σε ξενοδοχείο. Έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή».

Δραματικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον άνδρα να περπατάει στο δρόμο, με το μαχαίρι στο χέρι, και στη συνέχεια να πηδάει πάνω στο καπό αυτοκινήτου.

«Πυροβολήστε με, πυροβολήστε με στο κεφάλι, θέλω να πεθάνω» ακούγεται να ουρλιάζει ο άνδρας.

Άλλα βίντεο δείχνουν πολίτες και πυροσβέστες να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον ένοπλο.

Όπως φαίνεται, είναι νεαρός άνδρας και έχει αίμα στα χέρια και τη μπλούζα του.

«Ξέρεις πόσους ανθρώπους μαχαίρωσες;» ακούγεται να λέει ένας άλλος άνδρας, που φαίνεται στα πλάνα να κλωτσάει το δράστη της επίθεσης.

Ο ένοπλος άνδρας έχει πλέον συλληφθεί.

Όσλο: Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης οι πυροβολισμοί σε τζαμί!

Η αστυνομία της Νορβηγίας ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει ως «απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης» τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν χθες, Σάββατο, σ' ένα τζαμί στα περίχωρα του Όσλο.

«Ο δράστης της επίθεσης είχε εξτρεμιστικές απόψεις», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου για τον ύποπτο, έναν νεαρό Νορβηγό, ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Όσλο Ρούνε Σκιόντ.

«Είχε ξενοφοβικές θέσεις, ήθελε να σπείρει τον τρόμο».

Η επίθεση εναντίον του ισλαμικού κέντρου Αλ Νουρ στο Μπέρουμ, προάστιο του Όσλο, είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρό τραυματισμό ενός ανθρώπου. Μερικές ώρες μετά την επίθεση, η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, συγγενή του υπόπτου, στην κατοικία τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει έρευνα για φόνο.

Ανταλλαγή πυρών στο Αφγανιστάν! Τρεις νεκροί αστυνομικοί!

Τουλάχιστον τρεις Αφγανοί αστυνομικοί σκοτώθηκαν κι άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από την επίθεσητων Ταλιμπάν κατά ενός φυλακίου στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Τατζικιστάν. Τραγωδία στο Αφγανιστάν: Σκοτώθηκε πολυμελής οικογένεια από έκρηξη βόμβας!

«Οι Ταλιμπάν έπληξαν το φυλάκιο των αφγανικών συνοριακών δυνάμεων, σκοτώνοντας τρεις συνοριακούς φρουρούς της αστυνομίας και τραυματίζοντας άλλους πέντε», δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης Σαϊφουντίν Μουστάκ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ανταλλαγή πυρών άρχισε αργά το βράδυ του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα το πρωί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share