Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις! Παγώνουν οι αυξήσεις στα διόδια της Αττικής Οδού!

Σας αφορά!

8 Αυγούστου 2019 14:39
Ραγδαίες εξελίξεις! Παγώνουν οι αυξήσεις στα διόδια της Αττικής Οδού!

Σε συμφωνία φαίνεται πως οδηγούνται η κυβέρνηση και η Αττική Οδός για το θέμα των διοδίων, με την αύξηση να παγώνει και τις τιμές να παραμένουν ίδιες. Οι τιμές των διοδίων: Δείτε πόσα θα ξοδέψετε για τις διακοπές σας!

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να κυρώσει στη Βουλή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία εκπνέει στις 16 Αυγούστου και με αυτήν παγώνουν οι αυξήσεις που είχε ανακοινώσει η εταιρεία τον περασμένο Ιούνιο.

Οπως φαίνεται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου του πρώην υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη δεν θα χρειαστεί να κυρωθεί, αφού η νέα κυβέρνηση και η Αττική Οδός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούνιο την πρόθεσή της να προχωρήσει σε δύο αυξήσεις στα διόδια, το ύψος των οποίων επρόκειτο να ανέλθει σε 3,30 ευρώ από την πρώτη Ιανουαρίου 2020.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share