Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι τιμές των διοδίων: Δείτε πόσα θα ξοδέψετε για τις διακοπές σας!

Αναλυτικοί πίνακες!

7 Αυγούστου 2019 13:15
Οι τιμές των διοδίων: Δείτε πόσα θα ξοδέψετε για τις διακοπές σας!

Οι νέοι σταθμοί διοδίων αυξάνουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό των διακοπών, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος μπορεί να προσεγγίσει εκείνο των καυσίμων που απαιτείται.

Για παράδειγμα, αν ταξιδέψουμε από Αθήνα για Ηγουμενίτσα τα διόδια, μαζί με Αττική Οδό και Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, φτάνουν τα 44,1 ευρώ. Να σας θυμίσουμε τις διακοπές δίπλα στην Αττική... μόνο με 15 ευρώ; Κι όμως γίνεται!

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές που ισχύουν σε όλους τους σταθμούς. Ανάλογα με τον τελικό σας προορισμό.

Aθήνα-Πελασγία



Πελασγία-Αιγίνιο

Εγνατία Οδός


Ελευσίνα-Ρίο

Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Ιονία Οδός

Αθήνα-Τρίπολη-Καλαμάτα-Λεύκτρο-Σπάρτη

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share