Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Tραγωδία στην Ικαρία: Το «ευχαριστώ» του συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ!

Τι είπε μετά τον τραγικό επίλογο;

8 Αυγούστου 2019 08:05
Tραγωδία στην Ικαρία: Το «ευχαριστώ» του συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ!

Μετά τον εντοπισμό του πτώματος της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, ο Κύπριος σύντροφός της στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους συμμετείχαν στις έρευνες.

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός από τους εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, του Βαγγέλη Κριαρά, ο Κυριάκος, ο άνδρας που είχε σχέση με την άτυχη Αγγλίδα αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα στην Ικαρία, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Ο κ.Κριαράς ανάρτησε τη στιχομυθία του με τον Κύπριο και σύντροφο της Νάταλι Κρίστοφερ. «Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ» φέρεται να έγραψε ο Κύπριος σύμφωνα με την ανάρτηση.

Tραγωδία στην Ικαρία: Η τελευταία ανάρτηση της 34χρονης αστροφυσικού στο Facebook!

Τραγικός ήταν ο επίλογος που γράφτηκε στην υπόθεση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού,Νάταλι Κρίστοφερ, η σορός της οποίας βρέθηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, στη θέση Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Οι αρχές ερευνούν όλα όσα προηγήθηκαν πριν από το θρίλερ, με τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας να αποκτούν μεγάλη σημασία.

Λίγες ώρες προτού χάσει τη ζωή της η Νάταλι ανάρτησε, την Κυριακή στις 21:05, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την παραλία Σεϋχέλλες της Ικαρίας, με την λεζάντα «υπέροχο μέρος για κολύμπι και αναρρίχηση, θα ήθελα να ξαναέρθω»...

Η ανάρτηση μαρτυρούσε την αδυναμία της στην αναρρίχηση, το περάτημα και την εξερεύνηση.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της αστροφυσικού παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Αγίου Κυρήκου και δήλωσε την εξαφάνιση της. Όπως είπε, είχαν έρθει στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία όπου έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και θα αναχωρούσαν το βράδυ της Δευτέρας για την Κύπρο μέσω Αθηνών.

Beautiful spot for swimming and deep water solo 😍 had so much fun here today! Realised later there are bolted routes here too, would love to come back again to climb. Any takers? 😉

Posted by Natalie Christopher on Sunday, August 4, 2019
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share