Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θείος πυροβόλησε τον ανηψιό του!

Σοκ στα Καλάβρυτα!

31 Ιουλίου 2019 13:58
Θείος πυροβόλησε τον ανηψιό του!

«Οργώνουν» τα Καλάβρυτα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί, για να εντοπίσουν έναν «πιστολέρο» ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με τον ανιψιό του και δεν δίστασε να σηκώσει όπλο εναντίον του! Για καλή τύχη του παρ' ολίγον θύματος, όμως, πυροβόλησε στον αέρα. Σοκ στο Ρέθυμνο: Επίθεση σε εφοριακούς από οδηγό φορτηγού!

Το επεισόδιο που είχε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη συνέβη λίγο πριν από τις 11.30 το πρωί της Τρίτης στην κοινότητα Φίλια των Καλαβρύτων, όταν θείος και ανιψιός καυγάδισαν για άγνωστο λόγο, που πιθανότατα έχει να κάνει με οικογενειακές διαφορές.

Ξαφνικά, όμως, ο θείος άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα, πάνω από τον τρομοκρατημένο ανιψιό του!

Ο δράστης δεν έμεινε στο σημείο, καθώς ο ανιψιός του κάλεσε την Αστυνομία. Αντίθετα, μπήκε στο αυτοκίνητο του και έσπευσε να εξαφανιστεί με άγνωστο προορισμό. Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή και οπλοχρησία.

Αγρίνιο: Σύλληψη δυο αντρών με «κοκτέιλ» ναρκωτικών!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 6,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 15 ml χασισέλαιου!

Διακριτικά παρακολουθούσαν τις κινήσεις ενός 21χρονου αλλοδαπού και ενός 42χρονου Έλληνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που τους θεωρούσαν υπόπτους για υπόθεση ναρκωτικών και αναζητούσαν ευκαιρία για να τους ελέγξουν.

Οι ύποπτοι ακινητοποιήθηκαν στον κόμβο του Κουβαρά επί της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα και στην κατοχή τους βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 6,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 15 ml χασισέλαιου, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΟΙ δράστες συνελήφθησαν και σε βέρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε την σχετική δίωξη.

Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Στη σύλληψη του 46χρονου εν διαστάσει συζύγου της 50χρονης γυναίκας από τη Σρι Λάνκα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο πρόσωπο το πρωί της Δευτέρας, στο Ζακάκι Λεμεσού, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 46χρονος, που κατάγεται επίσης από τη Σρι Λάνκα, εντοπίστηκε έπειτα από έρευνες και συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.Θρίλερ στην Κύπρο! Σκοπευτής πυροβολούσε περαστικούς και τραυμάτισε 2 άτομα



Νωρίτερα είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, ένας 75χρονος Κύπριος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να μετέφερε τον 46χρονο στην κατοικία όπου εργαζόταν η 50χρονη.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε εμπλοκή. Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού!

Πέθανε ο Τάκης Αναστόπουλος!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share