Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τροχαίο Ζαχαριά: Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο! (Video)

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο...

25 Ιουλίου 2019 21:30
Τροχαίο Ζαχαριά: Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο! (Video)

Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του Ζαχαριά! Το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο έμελλε να στοιχίσει την ζωή ενός νέου παιδιού!

Αυτοψία στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο αλλά και στο σημείο που έχασε την ζωή του σε έναν δρόμο καρμανιόλα στον Άγιο Στέφανο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, έκανε ο πραγματογνώμονάς της Τροχαίας Κηφισιάς. Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ζαχαριά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αποκάλυψη: Πατέρας και γιος Ζαχαριά θύματα σοβαρού τροχαίου το 2014! Σκοτώθηκε 5 χρόνια μετά ο μικρός

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Νεκρός σε τροχαίο ανασύρθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς. Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014. Τότε ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share