Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ζαχαριά! (Video)

Ο γιος ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών έχασε εχθές την ζωή του..

24 Ιουλίου 2019 12:16
«Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο» -  Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ζαχαριά! (Video)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον Ζαχαριά τον γιο του μεγάλου ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών που σκοτώθηκε ακαριαία εχθές μετά από τροχαίο! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο» δήλωσε κάποια με το που είδε την εικόνα από το σημείο του τροχαίου..

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου αναλαμβάνουν την πρώτη ενημέρωση της ημέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ! Σοκάρουν όμως και οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

«Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή, η οποία μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, προσθέτοντας πως αρχικά δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν.

Όπως είπε, μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά αλλά κατάφεραν να την σβήσουν.

Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους της περιοχής ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αποκάλυψη: Πατέρας και γιος Ζαχαριά θύματα σοβαρού τροχαίου το 2014! Σκοτώθηκε 5 χρόνια μετά ο μικρός

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα!

Νεκρός σε τροχαίο ανασύρθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς. Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο είχε κινδυνεύσει και το 2014. Τότε ο πατέρας του οδηγούσε μια Ferrari κόκκινου χρώματος και είχε εμπλακεί σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, τότε 17 ετών. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Ο πατέρας Ζαχαριάς επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, όταν η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share