Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο άντρας που έζησε κάνοντας αιματηρή οικονομία πέθανε και άφησε 11 εκατομμύρια σε φτωχά παιδιά!

Απίστευτη κίνηση!

25 Ιουλίου 2019 12:24
Ο άντρας που έζησε κάνοντας αιματηρή οικονομία πέθανε και άφησε 11 εκατομμύρια σε φτωχά παιδιά!

Ο Alan Naiman ήταν γνωστός για την τσιγκουνιά του, αλλά ακόμα κι εκείνοι που ήταν περισσότερο κοντά του εντυπωσιάστηκαν από την τελευταία πράξη του.

Ο κοινωνικός λειτουργός από την Ουάσιγκτον πέθανε από καρκίνο φέτος σε ηλικία των 63 ετών, αφήνοντας το εκπληκτικό ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν άρρωστα και φτωχά παιδιά.
Το ποσό παραξένεψε τους συγγενείς και τους καλύτερους φίλους του, επειδή ο Naiman από την τσιγκουνιά του κολλούσε τα παπούτσια του με κολλητική ταινία, έψαχνε τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ και έβγαζε τους φίλους του για φαγητό σε εστιατόρια φαστ φουντ.

 Ο άντρας έζησε κάνοντας αιματηρή οικονομία πέθανε και άφησε 11 εκατομμύρια σε φτωχά παιδιά!

Ο Naiman, ο οποίος πέθανε άγαμος και άτεκνος, αγαπούσε τα παιδιά, ήταν εσωστρεφής και ξόδευε τον περισσότερο χρόνο του δουλεύοντας.

Οι συγγενείς πιστεύουν ότι η αφοσίωσή του στα παιδιά οφείλεται στον μεγαλύτερο αδελφό του Naiman που είχε αναπτυξιακή αναπηρία.
“Το ότι μεγάλωσε με έναν ανάπηρο μεγαλύτερο αδελφό τον έκανε να βλέπει διαφορετικά κάποια πράγματα,” είπε η στενή του φίλη Susan Madsen.

 Ο άντρας έζησε κάνοντας αιματηρή οικονομία πέθανε και άφησε 11 εκατομμύρια σε φτωχά παιδιά!

Ο Naiman εργάστηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του κράτους, ενώ από το μισθό του επένδυσε κάποια χρήματα, τα οποία του απέδωσαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια, εκτός από τα εκατομμύρια που κληρονόμησε από τους γονείς του, σύμφωνα με το συνάδελφό του Shashi Karan.

Μετά τον θάνατο του Naiman, ο Karan συνειδητοποίησε πόσο λίγα γνώριζε για τις άλλες πτυχές της ζωής του επί πολλά χρόνια φίλου του.

“Δεν ξέρω αν ήταν μοναχικός. Νομίζω ότι ήταν ένας μόνος άνθρωπος,” είπε ο Karan.

Πολλοί από τους οργανισμούς που επωφελούνται από τα δώρα του Naiman δήλωσαν ότι δεν τον γνώριζαν πριν.

Ο Naiman αφήνει 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε έναν ιδιωτικό οργανισμό στην πολιτεία της Ουάσινγκτον που φροντίζει μωρά γυναικών που είναι εξαρτημένες στα ναρκωτικά.

Η ομάδα χρησιμοποίησε κάποια από τα χρήματα του Naiman για να αγοράσει ένα νέο όχημα για τη μεταφορά των 200 μωρών που δέχεται από τα νοσοκομεία κάθε χρόνο.

 Ο άντρας έζησε κάνοντας αιματηρή οικονομία πέθανε και άφησε 11 εκατομμύρια σε φτωχά παιδιά!

“Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμάς κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα. Θα ήθελα να του συστήσω τα μωρά που βοηθάει με τα χρήματά του,” είπε ο υπεύθυνος της οργάνωσης.

Ο Naiman έδωσε 900.000 δολάρια στην οργάνωση Treehouse, η οποία φροντίζει τα ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδιά.

Η Treehouse χρησιμοποιεί τα χρήματα του Naiman για να επεκτείνει το εκπαιδευτικό της τμήμα.

“Η πράξη του είναι πραγματικά ένα δώρο που μας δείχνει την ουσία της φιλανθρωπίας και της αγάπης,” είπε η υπεύθυνη της Treehouse.

Μητέρα υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης που πέθανε από καρκίνο! Δείτε πως είναι σήμερα τα αγγελούδια!

Μια απίστευτη ιστορία που συγκινεί είναι και αυτή με την μητέρα που υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης που πέθανε από καρκίνο! Δείτε πως είναι σήμερα τα αγγελούδια!

Η Laura Ruffino γνώρισε την Elizabeth Diamond στην πέμπτη δημοτικού και από τότε έγιναν οι καλύτερες φίλες.

«Περνούσαμε πάντα τέλεια, οπουδήποτε και να βρισκόμασταν» δήλωσε η Laura στο δίκτυο WKBW. Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Elizabeth που μεγάλωνε μόνη της τέσσερα κορίτσια. Το 2014 η ανύπαντρη μητέρα διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο.

Καρκίνος ιστορία

Τότε ήταν που ρώτησε τη φίλη της αν θα μπορούσε να αναλάβει την υιοθεσία των παιδιών της σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι. Και φυσικά η Laura είπε «ναι».

Καρκίνος ιστορία

Μετά από αρκετούς μήνες η Diamond απεβίωσε. Λίγες μέρες μετά, η Laura, o σύζυγος της Rico αλλά και οι δύο τους κόρες υποδέχθηκαν τα τέσσερα κορίτσια στο σπίτι τους.

Καρκίνος ιστορία

Η οικογένεια έφτιαξε σελίδα όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή, με τη συμμετοχή να είναι συγκινητική αφού έχει ήδη ξεπεράσει τα 80 χιλιάδες δολάρια.

Καρκίνος ιστορία

«Όταν σου παρουσιαστεί μια δύσκολη δοκιμασία, απλά αποδέξου την και κάνε το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε σε τοπικό μέσο ο σύζυγος της Laura.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share