Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ έκλεισε 2χρονο αγοράκι μέσα σε πλυντήριο ρούχων! (Video)

Αδιανόνητο!

24 Ιουλίου 2019 20:59
Φρίκη: Μπέιμπι σίτερ έκλεισε 2χρονο αγοράκι μέσα σε πλυντήριο ρούχων! (Video)

Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στη κοινή γνώμη με την συμπεριφορά νεαρού μπέιμπι σίτερ προς ένα δίχρονο παιδάκι.

Ο νεαρός που υποτίθεται θα φρόντιζε το παιδί είναι φίλος της μητέρας, η οποία μαζί με το αγόρι της και τον πατέρα του 2χρονου έφυγαν για την Πολωνία ώστε να δουλέψουν εκεί. Δείτε κάτι ακόμα φρικιαστικό...Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα!

Η 21χρονη μητέρα ζήτησε από τον νεαρό να φροντίζει το παιδί όσο θα λείπει, κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν συνέβαινε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το τρομοκρατημένο παιδί κλαίει, την ώρα που ένας ενήλικας το βάζει μέσα στο πλυντήριο ρούχων και γελάει.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παδί είναι καλά στην υγεία του, ενώ διατάχθηκε έρευνα για το περιστατικό.

Το βίντεο τραβούσε ένας 19χρονος, ο Ματέους Σ., ο οποίος συνελήφθη, όπως άλλωστε και ο μπέιμπι σίτερ, ονόματι Άνταμ Μπ.


Φρίκη: Μωράκι πέθανε επειδή του έδωσε η μητέρα του να φάει ένα ολόκληρο…

Μια φρικιαστική ιστορία συνέβη με ένα μωράκι όπου η μητέρα του του έδωσε να φάει...

Η 17 μηνών κόρη της Kimberly Martines, Peyton, ήταν σε μηχανική υποστήριξη από τις 31 Ιουλίου οπότε και η μητέρα της τής έδωσε να φάει ένα κουτάλι με αλάτι.


Ένα μικρό κοριτσάκι πέθανε αφού της δόθηκε ένα ολόκληρο κουταλάκι του γλυκού αλάτι από τη μητέρα της, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Μετά από υψηλό πυρετό και τη δηλητηρίαση που έπαθε από την ποσότητα αλατιού, σύμφωνα με το δημοσίευμα το μωράκι έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα.

Η Martines συνελήφθη και κατηγορείται για κακούργημα από τη στιγμή που το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά το θάνατο του μωρού της, πιθανόν να αντιμετωπίσει ακόμη και φυλάκιση 20 ετών.

Η υπερνατριαιμία, εμφανίζεται, όπως αναφέρει η Daily Mail, όταν πάρα πολύ αλάτι βρεθεί στην κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας τα κύτταρα να συρρικνώνονται.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό πρόβλημα των αιμοφόρων αγγείων, καθώς τα κύτταρα αναγκάζονται να βγουν από την κανονική τους θέση.

Η ανισορροπία των ηλεκτρολυτών μπορεί επίσης να προκαλέσει συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες, καθώς και επιληπτικές κρίσεις και βλάβη στα νεφρά.

Η υπερνατριαιμία εμφανίζεται πιο συχνά όταν οι άνθρωποι δεν πίνουν αρκετό νερό ενώ τα βρέφη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, επειδή τα νεφρά τους είναι πολύ ανώριμα για να επεξεργαστούν οποιαδήποτε προσθήκη αλατιού στα φαγητά τους, σύμφωνα με την Παγκόσμια Δράση για το Αλάτι και την Υγεία.

Γι’ αυτό το λόγο και οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι το αλάτι δεν θα πρέπει να προστίθεται σε κάθε φαγητό που έχει μαγειρευτεί για μωρά και νήπια.

Οι αρχές ανέφεραν ότι είναι άγνωστο για ποιο λόγο η μητέρα, η οποία ομολόγησε την πράξη της, τάισε το μωράκι με αλάτι. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι παιδίατρος είχε ζητήσει το παιδί να παραπεμφθεί σε ειδικό λόγω της έλλειψης αύξησης βάρους και της αναπτυξιακής καθυστέρησης…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share