Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που κρέμονταν σε έναν φράχτη!

Τραγικό....

24 Ιουλίου 2019 07:24
Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που κρέμονταν σε έναν φράχτη!

Ένα νεογέννητο μωρό που είχε εγκαταλειφθεί από την έφηβη μητέρα του σε μια πλαστική σακούλα σώθηκε από έναν σκουπιδιάρη ο οποίος άκουσε το κλάμα του ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει την σακούλα μέσα στο σκουπιδιάρικο. Περιστατικό το οποίο έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν!

Το μωρό μετά βίας να έχει τις αισθήσεις του μέσα σε μια σακούλα που κρέμεται σε έναν φράχτη στις Φιλιππίνες.

Οι παρευρισκόμενοι μαζεύτηκαν γύρω από το μωρό το οποίο ανοίγει σιγά σιγά τα μάτια του και βάζει το δάχτυλό του στο στόμα του.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το μωρό σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Μέσα στην σακούλα βρέθηκε μια γυναικεία σχολική στολή και ένα κοντό σορτσάκι.

Η αστυνομία αναζητά την μητέρα η οποία πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 12 και 16 ετών.

«Στην αρχή δεν ξέραμε αν το μωρό ήταν ζωντανό ή νεκρό. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε μέχρι που κάποιος πρότεινε να καλέσουμε ένα ασθενοφόρο. Το μωρό είναι πολύ τυχερό που βρέθηκε γιατί ο σκουπιδιάρης ετοιμαζόταν να πετάξει την σακούλα στο σκουπιδιάρικο», ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας.

Το όνομα του μωρού δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά μια νοσοκόμα που το φροντίζει ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές οικογένειες που ενδιαφέρονται να το υιοθετήσουν.

«Ήταν πολύ αδύναμος όταν ήρθε, αλλά τώρα είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε η ζωή του, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι ευλογημένος με ένα καλό μέλλον και πλούσιους γονείς που θα τον αγαπούν και θα τον προστατεύουν», δήλωσε η νοσοκόμα που τον φροντίζει.

Μωρό γέμισε με έρπη όταν ένας άγνωστος του έδωσε ένα φιλί, η μητέρα του προειδοποιεί όλους τους γονείς για να μην υπάρξουν άλλα θύματα!

Οι περισσότεροι από εμάς όταν βλέπουμε ένα όμορφο μωράκι, θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε και να το πνίξουμε στα φιλιά. Η εμπειρία όμως αυτής της μητέρας και του νεογέννητου παιδιού της ήταν αρκετά ενδεικτική όσο και τρομακτική για το τί μπορεί να συμβεί σε ένα βρέφος.

Όπως όλοι οι γονείς, η Amy Stinton το έβρισκε αξιαγάπητο που όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τον μικρό της Oliver που ήταν μόλις 14 μηνών. Δεν είχε καταλάβει ότι έθετε το μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο, εκθέτοντάς το σε έναν θανάσιμο ιό με όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Όταν το μωράκι άρχισε να κλαίει και να εμφανίζονται κόκκινα σημάδια σε όλο το σώμα του, η Amy πίστεψε ότι ήταν ανεμοβλογιά. Αλλά η εξέλιξη των σημαδιών δεν έμοιαζε με ανεμοβλογιά κι έτσι το πήρε σε έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι επρόκειτο για τον ιό του έρπη.

"Αυτό συμβαίνει στα μωρά όταν έρχονται σε επαφή με τον ιό. Ο Oliver έχει τώρα έρπη και θα τον έχει σε όλη του τη ζωή,” λέει η Amy, συντετριμμένη που ξέρει ότι ο ιός θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για το βρέφος σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

“Την επόμενη φορά που θα θέλετε να φιλήσετε ένα μωρό, ξανασκεφτείτε το!” προειδοποιεί η Amy με ένα post στο Facebook για να προειδοποιήσει γονείς και συγγενείς σχετικά με τον ιό που κουβαλάνε χωρίς να το ξέρουν καν. “Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορώ τους ανθρώπους, απλά θέλω να τους αφυπνίσω. Αυτό που συνέβη στο μωρό μου θα μπορούσε να είχε συμβεί μήνες μετά, αφού θα είχε μεγαλώσει. Τώρα απλά είναι κρίμα που θα το έχει πάντα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share