Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά!

Δείτε πότε!

23 Ιουλίου 2019 07:32
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ,λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, στις 23 και 24-07-2019 και κατά τις ώρες 09.00έως 20.00, θα πραγματοποιηθεί στους δήμους Περάματος, Νίκαιας/Αγ.Ι.Ρέντη και Κερατσινίου/Δραπετσώνας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ως εξής:

Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος.
Οδός Σαλαμίνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γρ. Λαμπράκη.
Λ. Π. Ράλλη, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού.
Λ. Ειρήνης, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Δημοκρατίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου.
Οδός Λαοδικείας, μεταξύ των οδών Ανακρέοντος και Ήρας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Να σας υπενθυμίσουμε τις κυκλόφοριακές ρυθμίσεις σήμερα για την ημέρα μνήμης από την τραγωδία στο Μάτι!

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share