Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ημέρα μνήμης!

Δείτε αναλυτικά...

22 Ιουλίου 2019 20:02
Τραγωδία στο Μάτι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ημέρα μνήμης!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μάτι θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων μνήμης των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην περιοχή που κόστισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Συγκεκριμένα:

Α. Κατά τις ώρες 08.00΄-14.00΄.
Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο (2) πλευρές των κατωτέρω λεωφόρων:

Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αργυράς Ακτής (εστιατόριο «Αργυρά Ακτή») και της Λ. Δημοκρατίας.
Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ποσειδώνος και του κυκλικού κόμβου Δημοκρατίας - Αργιθέας.
Β. Κατά τις ώρες 17.00΄-21.00΄.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές των κατωτέρω οδών καθώς και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας αυτών (με εξαίρεση των οχημάτων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις, των μόνιμων κατοίκων της περιοχής και των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης), στην κατωτέρω οδό και λεωφόρο:

Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τρίτωνος και Θέτιδος (Οίκος Ναύτου).

Κυανής Ακτής, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Μαραθώνος και Ποσειδώνος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Να σας θυμίσουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr στο μαρτυρικό μάτι ένα χρόνο μετά....

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σε Πέραμα, Νίκαια, Κερατσίνι, Καλλιθέα
Σύμφωνα με την Τροχαία, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, στις 23 και 24-07-2019 και κατά τις ώρες 09.00΄ έως 20.00΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Περάματος, Νίκαιας/Αγ.Ι.Ρέντη και Κερατσινίου/Δραπετσώνας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ως εξής:

Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος.
Οδός Σαλαμίνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γρ. Λαμπράκη.
Λ. Π. Ράλλη, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού.
Λ. Ειρήνης, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Δημοκρατίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου.
Οδός Λαοδικείας, μεταξύ των οδών Ανακρέοντος και Ήρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην νέα Λ. Ποσειδώνος
Λόγω εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εργασιών, στις 23-07-2019 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄ και 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Επαμεινώνδα και Αθανασίου Διάκου, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου – Ταύρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share