Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αφού έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»: Αυτή ήταν η δήλωση πολίτη για τον σεισμό στην Αττική! (Video)

Μια διαφορετική εξήγηση για τον σεισμό!

19 Ιουλίου 2019 18:28
«Αφού έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»: Αυτή ήταν η δήλωση πολίτη για τον σεισμό στην Αττική! (Video)

«Αφού έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»: Αυτή ήταν η δήλωση πολίτη για τον σεισμό στην Αττική! Αυτή είναι μια διαφορετική ερμηνεία για τον σεισμό!

Τη δική του «εξήγηση» για τη σεισμική δόνηση 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησε ολόκληρη την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής θέλησε να δώσει ένας πολίτης τη στιγμή, μάλιστα, που βρισκόταν σε live σύνδεση στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Πιο αναλυτικά, κάτοικος από την περιοχή της Λιοσίων, που βρέθηκε κοντά στο επίκεντρο της δόνησης, μιλώντας για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό, έκλεισε την «τοποθέτησή» του ως εξής: «Έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά διότι έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό».

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων έσπευσε άμεσα να τον «ανακαλέσει στην τάξη», αναφέροντας πως η παραπάνω προσέγγιση δεν είναι σοβαρή, με τη σύνδεση να λήγει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα..

Σεισμός στην Αττική: 20.000 κλήσεις καταγράφηκαν το δευτερόλεπτο μέσω κινητών!

Πανικός επικράτησε σε όλους τους κατοίκους της Αττικής μετά τον σεισμό των 5,1 ρίχτερ! 20.000κλήσεις καταγράφηκαν το δευτερόλεπτο μέσω κινητών!

Έκκληση στους πολίτες να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων απευθύνουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή ανάμεσα στη Μαγούλα και τη Μάνδρα.

Όπως λένε το δίκτυο έχει υπερφορτωθεί και γι’ αυτό υπάρχουν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες. Μάλιστα, υπήρξαν πληροφορίες ότι περίπου 20.000 κλήσεις ανά δευτερόλεπτο έγιναν μέσω κινητών τηλεφώνων αμέσως μετά τον σεισμό, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία. Στελέχη μάλιστα των εταιρειών κινητής περιγράφουν ως πρωτοφανή την κίνηση στο δίκτυο τα λεπτά μετά το σεισμό, ωστόσο όπως επισημαίνεται, πέραν της υπερφόρτωσης, δεν έχουν παρατηρηθεί βλάβες ή άλλα προβλήματα.

Οι εταιρείες προτείνουν στους πολίτες να χρησιμοποιούν εφαρμογές του διαδικτύου (WhatsApp, Viber, Skype, Messenger κ.α.) και να περιορίζονται στα απολύτως αναγκαία τηλεφωνήματα.

«Το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης & Ελέγχου Δικτύου και οι τεχνικοί μας είναι σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσουν θέματα που ενδεχομένως προκύψουν», αναφέρει η εταιρεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share