Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Επεισόδια σε πορεία κατά του Airbnb!

Πληροφορίες για τραυματίες!

11 Ιουλίου 2019 21:53
Επεισόδια σε πορεία κατά του Airbnb!

Επεισόδια έγιναν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ. Νεαροί που έκαναν πορεία ενάντια στις ενοικιάσεις AirBnB επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια σε μια διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από το Τμήμα επί της οδού Βεϊκου στο Κουκάκι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Δύο αστυνομικοί έχουν τραυματισθεί ελαφρά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μία προσαγωγή. Αυτή την ώρα στην περιοχή εξακολουθεί να υπάρχει ένταση.

Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που είχε κλέψει την κάλπη από τα Εξάρχεια!

Ένας 16χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές, καθώς ήταν μεταξύ των ατόμων που έκλεψε την κάλπη των εκλογών στα Εξάρχεια!

Αυτή τη στιγμή αναζητείται από την Αστυνομία!

Ενας δεκαεξάχρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε ότι μετείχε στην ομάδα των ατόμων που το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών έριχναν πέτρες και μπουκάλια στο κτίριο του 35ου Εκλογικού Τμήματος, στη συμβολή των οδών Αραχώβης και Εμμανουήλ Μπενάκη.

Εξάρχεια κάλπες

Ο νεαρός αναζητείται, ενώ παράλληλα, η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό όλων των ατόμων της ομάδας, αλλά και εκείνων που άρπαξαν την κάλπη από άλλο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share