Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Άνδρας πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και..επέζησε!

Το περίεργο ήταν ότι δεν τραυματίστηκε!

10 Ιουλίου 2019 20:47
Απίστευτο: Άνδρας πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και..επέζησε!

Απίστευτο αυτό που έγινε! Άνδρας πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και..επέζησε! Το πιο περίεργο από όλα ήταν ότι δεν τραυματίστηκε! Πάντως μια γυναίκα βρήκε φρικ΄το θάνατο από κάτι που χρησιμοποιούμε όλοι!

Οι αστυνομικές αρχές του Πάρκου του Νιαγάρα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά στις 4 το πρωί της Τρίτης ότι «ένας άνδρας σε κατάσταση κρίσης» βρισκόταν στον περίφημο καταρράκτη. Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο, ο άνδρας σκαρφάλωνε ήδη στα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κατόπιν αφέθηκε να τον παρασύρουν τα νερά.

Άρχισαν αμέσως έρευνες στη βάση του καταρράκτη και ο άνδρας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καθισμένος σε έναν βράχο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας έπεσε από την καναδική πλευρά του Νιαγάρα και επέζησε από πτώση περίπου 57 μέτρων. Είναι άγνωστο προς το παρόν τι τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται μόλις για τον δεύτερο άνθρωπο που επιβιώνει πέφτοντας στους καταρράκτες χωρίς να έχει λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο. Ο πρώτος ήταν ένας Αμερικανός που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2003, σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Έπαιξε το «παιχνίδι της δειλίας» και σκότωσε τον 3 ετών γιο της! (video)

Τραγική κατάληξη είχε το «παιχνίδι» μιας 26χρονης μητέρας με τα τρία ανήλικα παιδιά της στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η Lexus Stagg είχε την ατυχή έμπνευση να παίξει με τα τρία της παιδιά το «παιχνίδι της δειλίας», γνωστό ως «chicken game». Το «παιχνίδι» είχε ως εξής: η 26χρονη πήγαινε κατά πάνω των παιδιών με αυτοκίνητό της και εκείνα έτρεχαν προς το μέρος του SUV μέχρι κάποιος από αυτούς να αλλάξει πορεία.

Τα δύο παιδιά πρόλαβαν να κάνουν στην άκρη. Το τριών ετών αγοράκι της όμως δεν τα κατάφερε, παγιδεύτηκε στον μπροστινό τροχό του SUV. Η αντίδραση της μητέρας ήταν αργοπορημένη, με αποτέλεσμα το αμάξι βάρους 2,5 τόνων να περάσει πάνω από το παιδί και με τον πίσω τροχό και να το συνθλίψει.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας προκαλεί ανατριχίλα.

Η 26χρονη μητέρα δήλωσε αρχικά στην Αστυνομία ότι νόμιζε πως βρήκε σε «σαμαράκι».

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 Ιουνίου 2019 και η 26χρονη συνελήφθη την Πέμπτη (20/06). Η κατηγορείται για ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 10 χρόνια, εάν καταδικαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια δύο μεγαλύτερων παιδιών της από τις κοινωνικές υπηρεσίες. Μετά το θάνατο του 3χρονου αγοριού, της αφαιρέθηκε η επιμέλεια και για τα άλλα δύο παιδιά της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share