Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Κρήτη: Νεκρός άντρας σε πισίνα ξενοδοχείου!

Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις;

10 Ιουλίου 2019 13:31
Κρήτη: Νεκρός άντρας  σε πισίνα ξενοδοχείου!
Follow us on Google News

Έχασε τη ζωή του, σήμερα το πρωί, ένας 55χρονος Γερμανός τουρίστας, ενώ κολυμπούσε στην πισίνα ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων της Κρήτης. Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το νερό.

Κρήτη

Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε παθολογικά αίτια - ενδεχομένως να υπέστη καρδιακή προσβολή, γιατί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια καρδιακά προβλήματα.

Αχαΐα: Εξαφάνιση Γερμανού τουρίστα!

Αχαΐα: Εξαφάνιση Γερμανού τουρίστα!

Η αστυνομία στην Αχαΐα αναζητά Γερμανό τουρίστα ο οποίος εξαφανίστηκε το Σάββατο από τα Σελλά.

Πρόκειται για έναν 65χρονο με ύψος 1.80, περίπου 100 κιλά και μουστάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από την περιοχή το περασμένο Σάββατο στις 14:00 με το αυτοκίνητό του το οποίο φέρει γερμανικές πινακίδες κι από τότε δεν τον έχει δει κανείς.

Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στην Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για το εντοπισμό του.

Ρόδος: Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ για καθαρισμό αυτιών! Βέβαια του έδωσαν και απόδειξη!

Σε ανέκδοτο, χάριν μιας μικρής μερίδας ιατρών, τείνει να εξελιχθεί στο νησί της Ρόδου η προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σετουρίστες μέσω της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Μόνο ως κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα στον ελληνικό τουρισμό μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου με την σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Εκεί αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους. Ο ίδιος μιλώντας χθες σε συντάκτη της «δημοκρατικής» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ολυμπιονίκης κολυμβητής έσωσε λουόμενο από πνιγμό!

Σοκ στην Σητεία: Τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share