Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Ληστές εισβάλουν σε κατάστημα και πελάτισσα λιποθυμάει!

Δύο άντρες άρπαξαν τις εισπράξεις!

7 Ιουλίου 2019 10:18
Σοκαριστικό βίντεο: Ληστές εισβάλουν σε κατάστημα και πελάτισσα λιποθυμάει!

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στο Χαϊδάρι, όπου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δύο ένοπλοι επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ληστεία. Να σας θυμίσουμε άλλη μια ληστεια στη Βούλα όπου οι ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο!

Φορώντας κράνη εισβάλλουν στο κατάστημα και με προτεταμένο όπλο απειλούν τους υπαλλήλους και τους πελάτες να μην αντιδράσουν.

Μία από τις πελάτισσες μάλιστα λιποθύμησε από τον φόβο της, με τους ληστές να μην αντιδρούν καν στο θέαμα της πεσμένης γυναίκας και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να την βοηθήσει.

Θεσσαλονίκη: Ρήμαξαν στο ξύλο Κινέζους επιχειρηματίες για να τους πάρουν χρήματα!

Ενέδρα σε Κινέζους επιχειρηματίες με στόχο να τους ληστέψουν, φέρονται να έστησαν Σύροι και Αλγερινοί το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.


Πιο αναλυτικά, η ομάδα των νεαρών φέρεται να προσπάθησε αποσπάσει χρήματα και κινητά τηλέφωνα από τους Κινέζους. Όταν εκείνοι αντιστάθηκαν, οι νεαροί έβγαλαν λοστούς, στιλέτα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα και τους τραυμάτισαν.

Μάλιστα, ένας εκ των Κινέζων επιχειρηματιών δέχθηκε ισχυρά χτυπήματα με σιδηρολοστό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ακολουθεί βίντεο με σκληρές εικόνες από το περιστατικό, που εξασφάλισε το voria.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μυτιλήνη: Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε μητέρα και γιο!

Αδιανόητο: Ξυλοκόπησαν άστεγο για να τον ληστέψουν!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share