Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Νεκρό βρέφος μετά την δολοφονία της 26χρονης μητέρας του!

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον δράστη!

3 Ιουλίου 2019 11:09
Τραγωδία: Νεκρό βρέφος μετά την δολοφονία της 26χρονης μητέρας του!

Τραγωδία αυτό που συνέβη με την 26χρονη που δολοφονήθηκε και γέννησε λίγο πριν ξεψυχήσει.. Δυστυχώς ενώ το βρέφος γεννήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς κατέληξε... Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία!

Ο Ράιλι, όπως ήταν το όνομα που του έδωσαν οι συγγενείς της αδικοχαμένης Κέλι Μέρι Φοβρέλ, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στρέψει την προσοχή τους σε έναν άνδρα που εχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να περπατάει προς το σπίτι της 26χρονης Φοβρέλ και στη συνέχεια να αποχωρεί τρέχοντας μερικά λεπτά αργότερα.

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχει καταγραφεί να περπατάει προς το σπίτι της άτυχης γυναίκας στις 3:11 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και να φεύγει τρέχοντας μετά από δέκα λεπτά. Ο άνδρας φοράει ρούχα ανοιχτού χρώματος και μια μπλούζα με κουκούλα.

«Πρέπει να εντοπίσουμε τον άνδρα αυτόν έστω και για να τον αποκλείσουμε από τη λίστα των υπόπτων. Πρέπει να μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι γι' αυτόν» δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος ανθρωποκτονιών της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.


Φρίκη στο Λονδίνο: Αυτή είναι η έγκυος που μαχαίρωσαν θανάσιμα! (Video)

Μια απόλυτη φρίκη είναι η είδηση για την έγκυο που μαχαίρωσαν θανάσιμα στο Λονδίνο.. Το μωρό νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση..

Σε μία δεύτερη σύλληψη προχώρησε η βρετανική αστυνομία σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό με μαχαίρι της 26χρονης εγκύου Κέλι Μέρι Φοβρέλ στο νότιο Λονδίνο.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, όταν βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη. Γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 37χρονο που τώρα αφέθηκε ελεύθερος αλλά παραμένει υπό έρευνα. Παράλληλα, συνελήφθη ένας 29χρονος και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο όπου παραμένει για ανάκριση.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Bρήκαν ζωντανό βρέφος σε πλαστική σακούλα! (Video)

Σοκαριστικό: Μαϊμού σκότωσε βρέφος για να του πάρει το γάλα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share