Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019

Απίστευτη ιστορία: «Είχε πεθάνει 5 χρόνια αλλά οι γείτονες…»

Το μυστήριο που συνέβη στο σώμα της 50χρονης...

25 Ιουνίου 2019 14:48
Απίστευτη ιστορία: «Είχε πεθάνει 5 χρόνια αλλά οι γείτονες…»

Μία παράξενη ιστορία που συνέβη στην Ισπανία είδε το φως της δημοσιότητας.

Μια 50χρονη γυναίκα στην πόλη Κουγιερέδο στα Βόρεια της Ισπανίας πέθανε όπως αναφέρει η αστυνομία πριν από πέντε χρόνια από φυσικά αίτια αλλά το άψυχο σώμα της βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμα της και μάλιστα μουμιοποιημένο.

Η άτυχη γυναίκα όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής πέθανε από φυσικά αίτια και το σώμα της μουμιοποιήθηκε μόνο του χωρίς την παρέμβαση τρίτου.

 Απίστευτη ιστορία: «Είχε πεθάνει 5 χρόνια αλλά οι γείτονες…»

Το σώμα της βρέθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι έλαβαν κλήσεις από γείτονες οι οποίοι σημείωσαν πως «καλέσαμε την αστυνομία γιατί προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για κάποιες προγραμματισμένες εργασίες στο κτίριο και δεν απαντούσε».

Τα ισπανικά μέσα σημειώνουν πως η 50χρονη, η οποία μετά τον θάνατο της μητέρας της περνούσε κατάθλιψη, ήταν εξαιρετικά χαμηλών τόνων και ποτέ δεν προκαλούσε προβλήματα.

Οι ένοικοι του γειτονικού διαμερίσματος της άτυχης γυναίκας σημείωσαν πως ουδέποτε πέρασε από το μυαλό τους πως κάτι κακό είχε συμβεί διότι ποτέ καμία περίεργη οσμή δεν βγήκε από το διαμέρισμα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της γυναίκας σημείωσε πως το σώμα της είχε διατηρηθεί και είχε σχεδόν «μουμιοποιηθεί» χωρίς να υπάρχει κάποιο ίχνος βίας.

Έκανε παιδί με δωρεά σπέρματoς... Όταν γνώρισε τον δότη όλα άλλαξαν!

Η Animah Hart μια μητέρα που πέρασε μεγάλες περιόδους στεναχώριας όταν το πρώτο της παιδί, ο Marlon πέθανε μόλις 4 μηνών ενώ ο δεύτερος γιός της Louis απεβίωσε σε 14 μήνες.

Ο λόγος ήταν μια σπάνια γενετική πάθηση και το χειρότερο από όλα ήταν πως γνώριζε ότι η ίδια είναι η αιτία. Τα παιδιά είχαν διαφορετικούς πατέρες αλλά κανείς δεν μπορούσε να αντέξει τη συνέχεια μιας σχέσης μετά την απώλεια ενός παιδιού.

«Δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λέξεις. Είχα δύο σχέσεις και δύο παιδιά αλλά δεν ήξερα για τη γενετική διαταραχή μέχρι τον δεύτερο γιο μου.» δήλωσε η Aminah.

undefined
Όταν η Aminah έγινε 42 ετών ήταν άγαμη και άτεκνη. Πάντα φανταζόταν τον εαυτό της με παιδιά και όταν θρηνούσε έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Ξέροντας πως θα υπάρχουν 1 στις 4 πιθανότητες να γεννηθεί το παιδί της με την ίδια πάθηση και επίσης να πεθάνει έπρεπε να σκεφτεί αν θέλει να δοκιμάσει να κάνει άλλο ένα παιδί.


Πέρασε δύο μεγάλες απώλειες. Ο πρώτος γιος της από τον πρώτο της σύζυγο πέθανε 4 μηνών λόγω της κληρονομικής γενετικής πάθησης καθώς οι γιατροί δεν το είχαν διαγνώσει.

Ο γάμος της γυναίκας δεν κατάφερε να αντέξει την απώλεια ενός παιδιού και τελικά το ζευγάρι χώρισε.

Στη συνέχεια, με τον νέο της σύζυγο, απέκτησε άλλο ένα γιο ο οποίος πέθανε σε 14 μήνες. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο Louis και ο Marlon είχαν μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται x-linked myotubular myopathy.

undefined

42 ετών πλέον, η Aminah κατάλαβε πως αν ήθελε παιδί, θα έπρεπε να το κάνει μόνη της αλλά αυτό δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Υπήρχαν 1 στις 4 πιθανότητες το παιδί της να είχε την ίδια πάθηση.


«Μου πήρε πολύ χρόνο να πάρω την απόφαση και σκέφτηκα τα πάντα. Την ηλικία μου, την κοινωνική μου θέση και ότι είχα μια θανατηφόρα γενετική ασθένεια. Ήξερα πως δεν είχα πολλές πιθανότητες.» πρόσθεσε η γυναίκα. Τελικά αποφάσισε να γίνει μητέρα με τη βοήθεια ενός δωρητή σπέρματος.

undefined


Το 2011, η Aminah επέλεξε τη δωρεά ενός άνδρα που ονομάζεται Scott Andersen. Λίγο μετά γέννησε την Leila, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Έμοιαζε με θαύμα. Το 2013, η μητέρα της γυναίκας, η Helen έπεισε την κόρη της να γνωρίσει τον δωρητή προσωπικά. Η Aminah επικοινώνησε με τον Scott και της είπε πως θα είναι χαρούμενος να τη γνωρίσει.
Ο Scott, η Leila και η Aminah απέκτησαν γρήγορα ένα εμφανή δεσμό μεταξύ τους. Η μητέρα πήγαινε την κόρη της να δει τον Scott κάθε λίγες εβδομάδες. Σύντομα οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

«Ερωτευτήκαμε. Ήταν σουρεαλιστικό αλλά μια απίστευτη εμπειρία.» λέει η γυναίκα. Και μαντέψτε; Οι δύο τους είναι πλέον αρραβωνιασμένοι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share