Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Σεισμός στην αγορά: Λουκέτα σε καταστήματα πασίγνωστης εταιρείας!

Μεγάλος ντόρος!

23 Ιουνίου 2019 09:29
Σεισμός στην αγορά: Λουκέτα σε καταστήματα πασίγνωστης εταιρείας!
Follow us on Google News

Τίτλοι τέλους μπαίνουν το Σάββατο 29/6 στα καταστήματα Samsonite που διατηρούσε η Folli Follie σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το «διαζύγιο» της Samsonite με τη Folli Follie, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο όμιλος οδήγησε στο λουκέτο των εν λόγω καταστημάτων.

Πρόκειται για τέσσερα καταστήματα στο The Mall Athens, στο Mediterranean Kosmos, στο Κολωνάκι και στην οδό Καρόλου στη Θεσσαλονίκη.

Απίστευτο: "Λουκέτο" στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο!

Απίστευτο:

«Λουκέτο» 48 ωρών στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο, καθώς δεν είχε κόψει αποδείξεις!

Πιάστηκε μετά από έλεγχο των Αρχών!

Λουκέτο για 48 ώρες έβαλαν χθες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο.

undefined

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, βρέθηκαν στο εστιατόριο το βράδυ της Τρίτης, και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Σεισμός στην ελληνική αγορά: Λουκέτο σε πασίγνωστο εργοστάσιο 45 ετών!

Σύμφωνα με τη ΔΕΛΤΑ το προϊόν θα παράγεται σε εργοστάσιο του εξωτερικού - Επι 45 χρόνια η μονάδα στο Πλατύ Ημαθίας παρήγαγε το γνωστό σε όλους «Γάλα Βλάχας εβαπορέ»!

Το κλείσιμο του εργοστασίου όπου παράγονταν μέχρι πρότινος το γνωστό σε όλους «Γάλα Βλάχας εβαπορέ» αποφάσισε η ΔΕΛΤΑ. Συναγερμός στην αγορά: Λουκέτο σε εργοστάσιο που παράγει το αγαπημένο τρόφιμο των Ελλήνων!

Εργοστάσιο λουκέτο

Η συγκεκριμένη μονάδα λειτουργούσε χωρίς διακοπή στο Πλατύ Ημαθίας για 45 χρόνια και, όπως αναφέρει η εταιρεία, «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού». Παράλληλα, όπως αναφέρεται, το «Γάλα Βλάχας εβαπορέ» θα παράγεται σε εργοστάσιο της Ευρώπης.

Για τους εργαζόμενους επισημαίνεται ότι η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα εφαρμοστεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

H ανακοίνωση της ΔΕΛΤΑ

«Τα τελευταία χρόνια η αγορά στο γάλα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη και εξελισσόμενη και στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (νέα προϊόντα, φυτικά ροφήματα, νέες γεύσεις, νέα αντίληψη στη διάρκεια ζωής κλπ).

Η ΔΕΛΤΑ η μεγαλύτερη εταιρία γαλακτοκομικών της χώρας, μελετά τη διεθνή αγορά και συνεχίζει με προσεκτικά βήματα για την επόμενη μέρα σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η αναδιάρθρωση της δομής της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας που παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ.

Το εργοστάσιο μετά από 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα.

Στο μεταξύ για να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του «Γάλα Βλάχας εβαπορέ», η εταιρία βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος εβαπορέ στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στα στελέχη και στους εργαζομένους στο εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας, που σήμερα παράγεται το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους.

Το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, ένα ξεχωριστό σήμα και ένα ξεχωριστό προϊόν για δεκαετίες για τις ελληνικές οικογένειες, θα παραμείνει στο portfolio της ΔΕΛΤΑ μιας και αντικατοπτρίζει μια μεγάλη αξία και μια ξεχωριστή ιστορία.»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λουκέτο χωρίς προειδοποίηση έβαλε μεγάλη αλυσίδα!

Βόμβα στην αγορά: Λουκέτο και κορυφαία ελληνική εταιρεία!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share