Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπος: Άρχισε να πουλάει από τώρα εισιτήρια στο μετρό Θεσσαλονίκης!

Τεράστιος!

13 Ιουνίου 2019 12:16
Έπος: Άρχισε να πουλάει από τώρα εισιτήρια στο μετρό Θεσσαλονίκης!

Στη Θεσσαλονίκη οι πολίτες είδαν έτοιμο τον σταθμό «Συντριβάνι» και το περασμένο Σαββατοκύριακο θαύμασαν για πρώτη φορά τον σταθμό «Ευκλείδης».

Ο πρώτος συρμός που έφτασε.. στην Θεσσαλονίκη πέρασε από κάποιες περιπέτειες, το σίγουρο είναι πως η πόλη μετράει αντίστροφα για να δει επιτέλους τα έργα του Μετρό να ολοκληρώνονται.


Ένας επιχειρηματίας δεν έχει τόση υπομονή. Βλέπετε... ξεκίνησε ήδη να πουλάει εισιτήρια για το Μετρό!

Ο άνθρωπος μάλλον απλά προνόησε να βάλει νωρίς - νωρίς την ταμπέλα που ενημερώνει τον κόσμο ότι μπορεί να παραλάβει από το μαγαζί του εισιτήρια.

Έρχονται αλλαγές στο Μετρό: Πλέον θα μπορούμε να μιλάμε και μέσα στους συρμούς!

Βελτίωση του σήματος των κινητών τηλεφώνων εντός των συρμών του Μετρό αναμένεται να έχουν στο μέλλον οι επιβάτες. Αυτή η εξέλιξη έρχεται ως απόρροια της συμφωνίας των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας με την Αττικό Μετρό.


Ο Γιώργος Στεφανόπουλος, γενικός διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη συμφωνία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Infocom Mobile & Connected World. Ακόμη υπογράμμισε ότι η υλοποίηση της συμφωνίας μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια. Η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και για τις νέες γραμμές του μετρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν μνημείο για την απελευθέρωση από τους Ναζί!

Σοκ: Βανδάλισαν άγαλμα του Μέσι στο Μπουένος Αϊρες (Photo)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share