Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Αττάλεια!

Τι συνέβη;

10 Ιουνίου 2019 16:14
Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Αττάλεια!

Έπεσε εκπαιδευτικό πριν από λίγα λεπτά αεροσκάφος στην περιοχή της Αττάλειας στην Τουρκία.

Στο σημείο έχουν σπεύσει μονάδες της πυροσβεστικής και την αστυνομίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος του αεροσκάφους είναι νεκρός και υπάρχουν δύο τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση.

Μεξικό: Νέα αεροπορική τραγωδία με 14 νεκρούς!

Νέα αεροπορική τραγωδία όπου δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το ιδιωτικό τζετ στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε ορεινή περιοχή, στην Πολιτεία Κοαουίλα του Μεξικού.

Το αεροσκάφος, ένα Bombardier Challenger 601, είχε απογειωθεί από το Λας Βέγκας, με προορισμό το Μοντερέι, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. Μετέφερε 11 επιβάτες και τριμελές πλήρωμα και επρόκειτο να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Μαριάνο Εσκομπέδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες είχαν πάει στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν αγώνα μποξ.

Ο πιλότος επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον Πύργο Ελέγχου του Μοντερέι ενώ βρισκόταν στη Μίνας δε Έρκουλες, σε απόσταση 141 μιλίων από τη Μονκλόβα της Κοαουίλα. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν ανέφερε ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα: Αποκαλύψεις φωτιά για τους επιβάτες της business class! - Γιατί εμπόδισαν τους υπόλοιπους να σωθούν;

Δραματικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες στην αεροπορική τραγωδία της Μόσχας του αεροσκάφους της Aeroflot στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο αεροπλάνο με αυτόπτες μάρτυρες να αποκαλύπτουν πως, όσοι κάθονταν στην business class, εμπόδισαν να εξέλθουν αυτούς είχαν εισιτήριο οικονομικής θέσης.

Το αεροσκάφος έγινε παγίδα θανάτου για τους περισσότερους από τους μισούς επιβάτες της μοιραίας πτήσης Sukhoi Superjet-100 Aeroflot, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη ρωσικά ΜΜΕ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share