Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάνος Ζάρλας: Το σπαρακτικό σχόλιο του αδερφού του!

Μια απώλεια που στοίχισε σε πολλούς!

5 Ιουνίου 2019 21:23
Πάνος Ζάρλας: Το σπαρακτικό σχόλιο του αδερφού του!

Ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος, ξέσπασε με νέο του μήνυμα στο instagram μετά την κηδεία!

Είχε συμβεί το ίδιο πριν λίγες μέρες.
Συγκεκριμένα κάποια στόρι του Αλέξανδρου έγιναν αφορμή για να δεχθεί αρνητικά σχόλια.

Τώρα, ο αδερφός του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, έκανε νέα ανάρτηση στο instagram: «Ευτυχώς τώρα που έθαψα τον αδερφό μου επιτρέπεται να ανεβάσω κανένα στόρι».

Πάνος Ζάρλας: Σπαράζει το μήνυμα του πατέρα του, μετά την κηδεία!

Ο Λάζαρος Ζάρλας, μετά την κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook και προκάλεσε ανατριχίλα!

Δείτε τι είπε...

Το μεσημέρι της Τρίτης τελέστηκε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, στην Μυτιλήνη. Η κηδεία του 28χρονου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Στύψης, με συγγενείς και φίλους να αποχαιρετούν τον Πάνο Ζάρλα με δάκρυα στα μάτια.

Μια ημέρα μετά την κηδεία ο Λάζαρος Ζάρλας δημοσίευσε αυτό το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Βουβός πόνος στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα: Κλάματα και πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία!

"Μαύρισε" η Μυτιλήνη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Όλες οι φωτογραφίες με τα κλάματα και το πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία....

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του, στις 31 Μαΐου, έχασε τη ζωή του στη Λ. Συγγρού σε ένα φρικτό τροχαίο!

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 28χρονο νεαρό....

Εκεί βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του χωριού, πρώην συμπαίκτες του από το Power Of Love, αλλά και η τελευταία του σύντροφος, Στέλλα Μιζεράκη!

Υπενθυμίζουμε πως επιθυμία της οικογένειάς ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Ωστόσο, ορισμένοι θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην εκκλησία για να τιμήσουν τον Πάνο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την κηδεία:


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share