Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Σπαράζει καρδιές η τραγική μητέρα του 28χρονου! (video)

Σπαραγμός και οδύνη!

4 Ιουνίου 2019 12:25
Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Σπαράζει καρδιές η τραγική μητέρα του 28χρονου! (video)

Αυτή την ώρα διεξάγεται η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, ανήμερα των γενεθλίων του.

Στη Λέσβο για την κηδεία του βρίσκονται οι συγγενείς και φίλοι του 28χρονου, για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Η μητέρα του συντετριμμένη δεχόταν τα συλλυπητήρια των ανθρώπων που πήγαν για να της δώσουν κουράγιο. Το παρών έδωσαν οι πρώην συμπαίκτες του ριάλιτι όπου συμμετείχε και έγινε γνωστός ο Πάνος Ζάρλας, μεταξύ των οποίων και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πάνος Ζάρλας: "Φόραγε κράνος" δήλωσε ο καλύτερος του φίλος! (Video)

Σε εκπομπή βγήκε και μίλησε ο καλύτερος φίλος του Πάνου Ζάρλα και δήλωσε ότι την τελευταία φορά που τον είδε φόραγε κράνος.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, λέγοντας πως την τελευταία φορά που τον είχε δει φορούσε κράνος.

Τα είπε όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Θεόφιλος ανέφερε: «Θα πήγαινα και εγώ στο πάρτι των γενεθλίων που ετοίμαζαν για τον Πάνο… Τελευταία στιγμή κάτι προέκυψε και δεν πήγα! Τελευταία φορά που είχαμε πάει για καφέ φόραγε κράνος… Ήταν η κακιά στιγμή».

Η μητέρα του στις δηλώσεις της είχε σοκάρει, λέγοντας πως και κράνος να φορούσε δεν θα είχε σωθεί!

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share