Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Φρίκη: Έχασε σε βίντεο παιχνίδι και σκότωσε το νεογέννητο παιδί του!

Πέταξε στο κεφάλι του βρέφους το χειριστήριο!

8 Μαΐου 2019 12:56
Φρίκη: Έχασε σε βίντεο παιχνίδι και σκότωσε το νεογέννητο παιδί του!

Το αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κεντάκι των ΗΠΑ και σύμφωνα με την αστυνομία, ένας πατέρας χτύπησε θανάσιμα τον νεογέννητο γιο του.

Απογοητευμένος και θυμωμένος, ο πατέρας φέρεται να χτύπησε το βρέφος στο κεφάλι με το χειριστήριο.Στη συνέχεια άφησε το μωρό να κλαίει στο έδαφος και πήγε στο μπάνιο.

Όταν επέστρεψε συνειδητοποίησε ότι το παιδί κινδύνευε και το μετέφερε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Το αγόρι υπέκυψε την Κυριακή στα τραύματά του ενώ ο 26χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα με την κατηγορία της δολοφονίας και της εγκληματικής παραμέλησης παιδιού.

Δόθηκε εντολή για την κράτησή του 1 εκατ. δολάρια.

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: "Έπινε! Ήταν σαν να είχε διπλή..." Σοκάρει η αδερφή της 53χρονης!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της αδερφής της δασκάλας, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του αδερφού της στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 52χρονος δολοφόνος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην περιοχή της Καλλιθέας, τον οποίο συνέλαβαν στη μέση του δρόμου.

Σήμερα, στο «Μαζί σου» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε, η αδερφή της συντρόφου του συλληφθέντα. «Είναι πάνω από 7-8 χρόνια σε σχέση. Την χτυπούσε, ερχόταν στο σπίτι με μελανιές… Η αδερφή μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα… Ο 53χρονος έκλαιγε συνέχεια και της δημιουργούσε προβλήματα. Έπινε… Ήταν σαν να είχε διπλή προσωπικότητα… Η αδερφή μου τον φοβάται… Όταν άκουσα για το περιστατικό στις ειδήσεις κατάλαβα ότι ήταν αυτός… Έχει απειλήσει πάρα πολλές φορές και την αδερφή μου και την οικογένειά μου. Έλεγε ότι θα μας κάψει… Η αδερφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προβλήματα με την αδερφή του. Της έλεγε ότι δεν στέκει, ότι είναι τρελή… Είχαμε μαζί του επαφές τον πρώτο καιρό, μετά δεν ήθελε να έρχεται γιατί δεν δεχόταν ότι είμαστε μια δεμένη οικογένεια… Φοβάμαι πάρα πολύ για την αδερφή μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Αρνείται τις κατηγορίες ο φερόμενος αδελφοκτόνος!

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφής του στο Παλαιό Φάληρο, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη χθες το απόγευμα, έξω από το διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ευριπίδου, στην Καλλιθέα.

Ο 52χρονος αρνείται πεισματικά να μιλήσει στους αστυνομικούς και επαναλαμβάνει συνεχώς έως αυτή την ώρα «δεν γνωρίζω τίποτα, για ποιο έγκλημα μου μιλάτε»…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share