Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πα-''τερας'' βίαζε για χρόνια την ανήλικη κορούλα του!

Την βίασε πάνω από 1800 φορές!

4 Μαΐου 2019 13:09
Σοκ: Πα-''τερας'' βίαζε για χρόνια την ανήλικη κορούλα του!

Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια ο εφιάλτης που βίωνε μια ανήλικη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, έχοντας πέσει θύμα βιασμού πάνω από 1800 φορές, μέσα σε διάστημα έξι ετών.
Ο εφιάλτης του κοριτσιού ξεκίνησε όταν ήταν 10 χρονών, όταν για πρώτη φορά έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του πατριού της, μέχρι να καταφέρει να το σκάσει από το σπίτι και να καταγγείλει όσα συνέβαιναν στις αρχές.

Μάλιστα, η ανήλικη ένα χρόνο πριν δραπετεύσει από το σπίτι του τρόμου όπου ζούσε με την μητέρα και τον πατριό της είχε μείνει έγκυος στο παιδί του κατά συρροή βιαστή της, το οποίο και γεννήθηκε λίγους μήνες πριν το σκάσει, παρά το γεγονός ότι ο πατριός της είχε επανειλημμένα προσπαθήσει να προκαλέσει την αποβολή του εμβρύου, χτυπώντας την στην κοιλιακή χώρα.

Η υπόθεση, όπως είναι προφανές, συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας σε ολόκληρη την Αυστραλία, με τον δικαστή και τους ενόρκους να μην δέχονται κανένα απολύτως ελαφρυντικό για τον άντρα, καταδικάζοντάς τον σε 15 χρόνια φυλάκισης χωρίς καμία δυνατότητα αναστολής.

Πάντως, στην όλη υπόθεση, μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί το κατά πόσο η μητέρα της ανήλικης κοπέλας γνώριζε τον καθημερινό εφιάλτη της κόρης της, με την 17χρονη πλέον κοπέλα να αναφέρει στην κατάθεσή της, ότι ο πατριός της την βίαζε κάθε φορά που η μητέρα της έλειπε για δουλειές, ενώ υπάρχουν αναφορές και για κακοποίηση της γυναίκας από τον σύζυγό της, χωρίς ωστόσο να μπορούν να στοιχειοθετηθούν.

Φθιώτιδα: Στην φυλακή οδηγείται ο ηλικιωμένος που βίαζε την 23χρονη!

Στην φυλακή οδηγείται ο ηλικιωμένος άνδρας που βίασε την 23χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην Φθιώτιδα! Δεν κατάφερε να πείσει ότι είναι αθώος ο 74χρονος τον εισαγγελέα και ανακρίτρια!

Το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στο δικαστικό μέγαρο όπου ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν δέχθηκαν τους ισχυρισμούς του πως είναι αθώος και αποφάσισαν να τον στείλουν στη φυλακή μέχρι την διεξαγωγή της δίκης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο ηλικιωμένος που κατηγορείται πως βίαζε κατ' εξακολούθηση μία κοπέλα 23 ετών με νοητική υστέρηση σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Το χρονικό της φρίκης

Το γεγονός κατήγγειλε στην αστυνομία η γιαγιά της κοπέλας και ο 76χρονος συνελήφθη.

Όπως είπε, ο ηλικιωμένος λλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Φρίκη στην Στυλίδα: 74χρονος βίαζε 23χρονη με ειδικές ανάγκες!

Αντιμέτωπη με ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανυπεράσπιστης κοπέλας με ειδικές ανάγκες από αδίστακτο ηλικιωμένο με αρρωστημένες ορμές –και μάλιστα επί δυο ολόκληρα χρόνια!- βρίσκεται η κοινωνία ενός χωριού της ανατολικής Φθιώτιδας, μετά την σύλληψη ενός 74χρονου.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας το μεσημέρι της Τρίτης, βάσει εντάλματος που εξέδωσε σε βάρος του ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της γιαγιάς και του θείου δυο νέων γυναικών ΑμεΑ ηλικίας 23 και 25 χρόνων, που την επιμέλεια τους έχει η ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, ο 74χρονος γείτονάς τους εκμεταλλευόταν συστηματικά την αδυναμία της 23χρονης και την βίαζε από το καλοκαίρι του 2017.

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι παρεξηγήθηκε η φιλική συμπεριφορά του προς την ανυπεράσπιστη συγχωριανή του. Ωστόσο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο σύμφωνα με το Lamiareport.gr πήρε προθεσμία ως την Πέμπτη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share