ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Hilaria Thomas: “Νιώθω καλύτερα όταν γυμνάζομαι”! Μοντελάκι τον έχει κάνει τον Alec Baldwin!!! (PHOTOS)

Hilaria Thomas: “Νιώθω καλύτερα όταν γυμνάζομαι”! Μοντελάκι τον έχει κάνει τον Alec Baldwin!!! (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Είναι δασκάλα της γιόγκα και αυτό είναι το επάγγελμά της. Πολύ προτού μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί η Χιλάρια Τόμας ασκείτο έως και τρεις φορές την ημέρα. Η 29χρονη χορεύτρια, δασκάλα της γιόγκα που είναι επτά μηνών έγκυος, αποκάλυψε ότι και τώρα ασκείται επτά φορές την εβδομάδα.

Η όμορφη μελαχρινή σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν ομολογεί ότι «όλη της η ζωή έχει να κάνει με την καλή φόρμα και το γυμνασμένο σώμα». Προσπαθεί μάλιστα να διατηρήσει την φόρμα της με έντονη άσκηση και ας νιώθει μετά αποκαμωμένη. Όταν δεν προλάβει να γυμναστεί, περπατά τακτικά με τον άντρα της Άλεκ στους δρόμους του Μανχάταν. «Νιώθω καλύτερα όταν γυμνάζομαι».

Η ίδια μάλιστα λέει ότι συνεχίζει και τα μαθήματα γιόγκα, αλλά με τη βοήθεια ενός μαθητή, ο οποίος δείχνει τις κινήσεις, ενώ εκείνη δίνει τις οδηγίες, γιατί το σώμα της δεν μπορεί να ακολουθήσει. Η Χιλάρια δεν τρώει γλυκά και παγωτά, ενώ έχει βάλει και τον σύζυγό της, σε πρόγραμμα διατροφής, αφού όπως λέει «χάνει συνεχώς κιλά. Κάνουμε πλάκα ότι εκείνος χάνει και εγώ παίρνω κιλά».

 

 

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου