Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρέντη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων!

Δύσκολη η μετακίνηση των οδηγών!

15 Απριλίου 2019 12:58
Ρέντη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων!

Καραμπόλα πέντε οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στου Ρέντη, στο ύψος της Αγίας Άννης προς Πειραιά στην αριστερή λωρίδα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία.

Να σας θυμίσουμε οτι στην Αττική οδό: Τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Κηφισίας!

Η μετακίνηση των οδηγών σήμερα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου πραγματοποιείται με δυσκολία...

Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και απαίτη σε αναπηρικό καροτσάκι!

Το αναπηρικό καροτσάκι αλλοδαπού επαίτη χτύπησε νωρίτερα ΙΧ, στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης.

Να σας θυμίσουμε Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Αυτός είναι ο νεκρός ντελιβεράς! Πως έγινε το τροχαίο;

Ο επαίτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα αρνήθηκε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο αν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

Τροχαίο στην παραλιακή: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό που μετέφερε σκάφος!

Τροχαία ατύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:15 το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Αλίμου.

Το φορτηγό κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με ένα από τα ΙΧ που επιχείρησε αριστερή στροφή μολονότι στο σημείο δεν επιτρέπεται.

Να σας θυμίσουμε το Απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους: Τροχαίο στο Κηφισό!

Με το ΙΧ που συγκρούστηκε με το φορτηγό στη συνέχεια συγκρούστηκαν και τα άλλα δύο ΙΧ με αποτέλεσμα για λίγα λεπτά να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος.

Τροχαίο σοκ στο Ελληνικό: Βαριά τραυματισμένη η οδηγός! Σοκάρουν οι εικόνες - διαλύθηκε ΙΧ και στάση λεωφορείου!

Σοβαρό τροχαίο στο Ελληνικό: Μάχη για την ζωή της δίνει η οδηγός του ΙΧ, το οποίο και διαλύθηκε όπως και η στάση του λεωφορείου στην οποία προσέκρουσε!

Το όχημα εκτός ελέγχου λόγω υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει η οδηγός προσέκρουσε σε στάση. Κλιμάκιο του 8ου ΠΣ ενήργησε στον απεγκλωβισμό της πολυτραυματία οδηγού.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η παραλιακή Λεωφόρος ήταν άδεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του BMW M3 που οδηγούσε και με τα χιλιόμετρα που είχε αναπτύξει προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου.

Η οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα της, βαρύτατα τραυματισμένη . Διερχόμενοι κάλεσαν την Τροχαία.

Στο σημείο του σοβαρού τροχαίου μετέβη κλιμάκιο του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, με τους Πυροσβέστες να καταβάλουν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν και να απομακρύνουν την οδηγό καθώς το σασί του αυτ8κινητουειχε μετατρέπει σε «σκραπ» άμορφη μάζα σιδερικών.

Με ασθενοφόρο η οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share