Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Το δικαστήριο αθώωσε την γνωστή ηθοποιό και τον παρουσιαστή! (Video)

Αθώοι κρίθηκαν το πρωί της Δευτέρας!

15 Απριλίου 2019 12:06
Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Το δικαστήριο αθώωσε την γνωστή ηθοποιό και τον παρουσιαστή! (Video)

Γνωστοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και το γιο της, που είχαν συμμετοχή στην συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιός.

Να σας θυμίσουμε για το Kύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Ο εισαγγελέας προτείνε την πλήρη απαλλαγή του παρουσιαστή και της ηθοποιού!

Αθώος κρίθηκε, επίσης, ένας ακόμη κατηγορούμενος της υπόθεσης...

Μάλιστα, οι συνήγοροι της τελευταίας Σ. Κεχαγιόγλου και Γ. Δρύλλης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση ως προς την εντολέα τους.

Η διαδικασία πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους να ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Τι λέει η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός του σούσι μπαρ;

Συνεχίστηκε σήμερα η πολύκροτη δίκη με τα «τρανταχτά» ονόματα της showbiz, που εμπλέκονται σε αυτή, για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι με έδρα γνωστό εστιατόριο σούσι, με τις απολογίες της γνωστής ηθοποιού – ιδιοκτήτριας και του γιου της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

«Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Χ.Π. και υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Η ηθοποιός, μέτοχος μαζί με τον γιο της στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, αναφέρθηκε στο συνιδιοκτήτη του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο και ευαίσθητο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα», υποστήριξε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά», είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Η απολογία του γιου της και η αναφορά στον παρουσιαστή

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο γιος της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή Θ.Γ. -που εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης - που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Δεν εμφανίστηκε στη δίκη η άλλη ηθοποιός

Ο δικηγόρος της άλλης γνωστής ηθοποιού Δ.Μ., η οποία κατηγορείται για την υπόθεση, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η εντολέας του δεν θα εμφανιστεί για να απολογηθεί και δήλωσε ότι έκανε απλά περιστασιακή χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο κατηγορούμενος- συμμέτοχος του εστιατορίου, πάντως, ανέφερε ότι η συνομιλία του με την ηθοποιό ήταν «κέρασμα». Σημειώνεται, πως κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν κι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share