Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για γνωστό ποδοσφαιριστή: Πέθανε σε ηλικία μόλις 3,5 ετών η κορούλα του!

Mετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας!

14 Απριλίου 2019 09:25
Θλίψη για γνωστό ποδοσφαιριστή: Πέθανε σε ηλικία μόλις 3,5 ετών η κορούλα του!

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 3,5 ετών η Μαλένα Δασκαλάκη, βυθίζοντας στην θλίψη όπως είναι φυσικό τους γονείς της, Ρούλα και Μάνο.

Η μικρούλα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταφερθεί μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Να σας θυμίσουμε την Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο προπονητής των Ολυμπιονικών!

Ο τραγικός πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, ποδοσφαιριστής του «Πείρου Ισώματος, αποχαιρετά το αγγελούδι του λέγοντας πως «πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου» κοινοποιώντας την φωτογραφία της κορούλας του.

Ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ Ίκαρου Πετρωτού και Πείρου Ισώματος για το μπαράζ ανόδου στον Α’ Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας θα αναβληθεί.

Είδηση σοκ: Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Αυτοκτόνησε η κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, ο οποίος έγινε πασίγνωστος απ' άκρη σ' άκρη στην Ελλάδα τη δεκαετία του '80, εδώ και λίγο καιρό ζει εκτός Αθηνών και μάλιστα έχει απομονωθεί σε ένα ορεινό χωριό στο νομό Φωκίδας και συγκεκριμένα στον Επτάλοφο, τη γνωστή σε όλους μας Αγόριανη η οποία βρίσκεται στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού.

Ο ηθοποιός μετά το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας όταν η κόρη του Εύα αυτοκτόνησε, βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος.

Ποτέ δεν κατάφερε να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα δεν ήταν κοντά του και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε, συνεχίζει να είναι απομονωμένος.

Μετά και την πρόσφατη απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου ζει μία τελείως διαφορετική ζωή και έχει θάψει στο μακρινό παρελθόν τα φώτα, τη δημοσιότητα, τη λάμψη του καλλιτεχνικού χώρου... τα πάντα!

Τώρα, εκείνο που του αρέσει να κάνει είναι να διαβάζει μπροστά από το αναμμένο τζάκι, να κάνει ποδήλατο, να πίνει καφέ στην πλατεία του χωριού και ενίοτε να κάνει και τζόκινγκ μιας και του αρέσει πολύ να αθλείται.

Πέραν τούτου όμως, ελάχιστα βγαίνει από το πετρόχτιστο σπίτι του στο χωριό, προτιμώντας να ζει μία ήρεμη ζωή, μακριά από τον κόσμο και τη φασαρία, σύμφωνα με την Espresso.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Νέα κατάθεση της μητέρας της!

Πέθανε stand up κωμικός την ώρα της παράστασης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share