Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης!

Θλίψη!

12 Απριλίου 2019 15:51
Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης!

Έφυγε από την ζωή ο Μάκης Ζουγανέλης!

Μακριά από την αγαπημένη του Μύκονο άφησε την τελευταία του πνοή ο Μάκης Ζουγανέλης, ένας από ανθρώπους που εκτόξευσαν το νησί των ανέμων σε άλλη στρατόσφαιρα την δεκαετία του '60.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έστησε το μυθικό κλαμπ Remezzo στην είσοδο της χώρας απέναντι από το παλιό λιμάνι, την είσοδο του οποίου πέρασαν εκθαμβωτικές καλλονές, ενώ παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές jets-set.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε μια Μύκονο που ούτε ο ίδιος αναγνώριζε πλέον και προτιμούσε να χαλαρώνει με φίλους του στο Άγιο Στέφανο, πίνοντας παγωμένες μπύρες.

Μαζί με την Πάολα Ζουγανέλη άνοιξαν το «Remmezzo» το 1967 και σχεδόν αμέσως αμέσως έγινε το απόλυτο κλαμπ του νησιού, εκεί όπου κατέληγαν όλοι κάποια στιγμή.

Από τα αιγυπτιακά ποτήρια απόλαυσαν το ποτό τους ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής, ο Τάκης Χορν και δεκάδες άλλοι.

Οι Μυκονιάτες τον αποχαιρετούν και όπως έγραψε ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso θα είναι «αθάνατος στις ψυχές μας ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου». Είχε έναν αδελφό, τον Μίμη Ζουγανέλη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010, μέσα στο σπίτι του στη Μύκονο.

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξελίξεις: Ποιος είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που του χαρίζει την ζωή;

Ποιος επιχειρηματίας του χαρίζει την ζωή στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη;

Ο Τάκης Τσακίρης, γνωστός επιχειρηματίας των Νοτίων προαστίων και αυτός στον οποίο δούλευε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την αποφράδα εκείνη ημέρα του τροχαίου, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όσο κανείς άλλος, την οικογένεια του παρουσιαστή.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ και έναν σχεδόν χρόνο ο Τάκης Τσακίρης καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάθε μήνα και τον λογίζει ώς μισθό απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του.

Λες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη είναι στα μαγαζιά του και δουλεύει κάθε μέρα.

Τα χρήματα αυτά βοηθούν πολύ στην συντήρηση της οικογένειας, ενώ καλύπτουν και ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που κοστίζει η αποθεραπεία του παρουσιαστή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share