Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Ο πατέρας μου βρέθηκε...»! - Τραγικές ώρες για την Ελένη Πετρουλάκη!

Το συγκλονιστικό περιστατικό!

10 Απριλίου 2019 11:58
«Ο πατέρας μου βρέθηκε...»! - Τραγικές ώρες για την Ελένη Πετρουλάκη!

Δραματικές στιγμές πέρασε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Πετρουλάκη. Η εξομολόγηση της γυμνάστριας για την οικογένεια της, συγκλονίζει.

Η Ελένη Πετρουλάκη, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, μίλησε για το τραγικό περιστατικό στην του περασμένου Σαββάτου όταν η ασταμάτητη νεροποντή είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χείμαρροι, οι οποίοι ερχόμενοι με ένταση από τα γύρω βουνά δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους στην περιοχή της.

«Το Σάββατο, μέσα σε τρεις ώρες έγινε αυτή η καταστροφή.

Ο μπαμπάς μου βρέθηκε αποκλεισμένος σε ένα βουνό και η μαμά μου, η οποία ήταν στην Αθήνα, κοντά μου, άκουγε από το τηλέφωνο ότι καταστρέφεται η περιοχή μας.

Έγινε υπερχείλιση των χειμάρρων και κατέβηκαν τα νερά από τα γύρω βουνά μαζί με πέτρες, παίρνοντας ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους, στο λιμανάκι του Μακρύ Γυαλού. Κινδύνεψαν τρία παιδάκια, τα οποία έσωσε τελικά ένας δύτης. Και πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, από ότι άκουσα, παραλίγο να πνιγούν.

Οι συντοπίτες μου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και η ψυχή μου κλαίει αυτή τη στιγμή. Είναι το μέρος που μεγάλωσα και γεννήθηκα και πραγματικά κλαίω», εξομολογήθηκε.

Πηγή: youweekly.gr

Ελένη Πετρουλάκη: Τα tips της για υπέροχους γλουτούς χωρίς κυτταρίτιδα!

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και αυτό δεν χωρά καμιά αμφιβολία

Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη, η οποία παραμένει σέξι και με τέλειο κορμί στα 47 της χρόνια!

Η γυμνάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε μέσα από το youweekly.gr τα μυστικά της για αψεγάδιαστο σώμα και γλουτούς χωρίς κυτταρίτιδα!

1. Πίνε πολύ νερό!

Τουλάχιστον 8-10 ποτήρια. Μόνο έτσι διασπάται το λίπος και αποβάλλονται τα τοξικά προϊόντα της διάσπασης.

2. Τρώγε καθημερινά φυτικές ίνες!

Στο καθημερινό σου πρόγραμμα βάλε πολλά φρούτα και λαχανικά, προτίμησε μάλιστα κάποια από αυτά να τα φας με τη φλούδα τους. Το πρωινό σου να περιλαμβάνει πάντα νιφάδες βρώμης ή δημητριακά ολικής άλεσης με σταφίδες και ξηρούς καρπούς.

3. Γυμνάσου!

Εκτέλεσε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα ασκήσεις για τα πόδια και μετά διάδρομο για τουλάχιστον 40 λεπτά, ενώ μπορείς να περπατάς καθημερινά 30 λεπτά την ημέρα. Επίσης, βοηθάει πολύ το λεμφικό μασάζ, η σάουνα και το χαμάμ.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share