Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: ''Κι ο παππούς του είχε αυτοκτονήσει για μια γυναίκα'' - Αποκαλύπτει θείος του 27χρονου!(video)

Φταίει το γονίδιο!

10 Απριλίου 2019 13:32
Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: ''Κι ο παππούς του είχε αυτοκτονήσει για μια γυναίκα'' - Αποκαλύπτει θείος του 27χρονου!(video)

Η μάνα της 21χρονης λυγίζει μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε το σπιτικό της!

Το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος στο Χαλάνδρι, λίγο πριν αφαιρέσει με καραμπίνα τη ζωή του 4χρονου γιου του και αυτοκτονήσει, εξετάζει τώρα η αστυνομία. Φέρεται να κατηγορεί την σύζυγο του για εγκατάλειψη.

Όλο και περισσότερο φως πέφτει στα αίτια της οικογενεικής τραγωδίας έκτος από το συγκινιτικά λόγια της γιαγιάς της άτυχης μάνας μίλησε για την οικογενειακή κατάσταση του ζευγαριού ο θείος του 27χρονου αποκαλύπτοντας πολλές πτυχές για τον χαρακτήρα του πατροκτόνου που σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Όπως αναφέρθηκε ο θείος του 27χρονου άντρα η ιστορία επαναλαμβάνεται αφού και ο παππούς του είχε αυτοκτονήσει για χάρη μιας γυναίκας. Χαρακτηριστικά δήλωσε: ''To γονίδιο φταίει κι ο παππούς του είχε αυτοκτονήσει για μια γυναίκα''.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την δήλωση του θείου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεγανίδου:

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σε κατάσταση σοκ η μάνα! Οι μαρτυρίες που συγκλονίζουν!

Είχε διαπληκτιστεί στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του - Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού -Λύγισαν οι αστυνομικοί - Τι λένε οι γείτονες!
Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί στο Χαλάνδρι. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: O τραγικός ρόλος της μάνας και οι πρώτες φωτογραφίες!

Πατέρας ηλικίας 27 ετών πυροβόλησε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του δολοφονηθέντος τετράχρονου αγοριού και του αυτόχειρα.

Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.Οι μαρτυρίες γειτόνων για την τραγωδία που σοκάρουν

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου τσακώθηκαν μέσω τηλεφώνου.

Η γυναίκα, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες Ρομά, προσπαθούσε σήμερα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τελικά, πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα. Η μητέρα άρχισε να φωνάζει και ειδοποίησαν οι γείτονες την αστυνομία. Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του 27χρονου Γ.Ν., από μικρό παιδί είχε χάσει τον πατέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν από εύπορη οικογένεια.

«Πέρασε το περιπολικό κάτω από το σπίτι μου πολύ γρήγορα και λέμε κάτι έχει συμβεί. Κατεβαίνουνε κάτω και μαθαίνουμε ότι ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε. Βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το διαμέρισμα με δάκρυα στα μάτια, σας το λέω και ανατριχιάζω. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό το γεγονός», λέει στο «protothema.gr», κάτοικος της περιοχής

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share