Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κίνα: Δύο παιδιά σκοτώθηκαν απο ανεμοστρόβιλο!

Ένας ανεμοστρόβιλος παρέσυρε ένα φουσκωτό κάστρο!

2 Απριλίου 2019 15:30
Τραγωδία στην Κίνα: Δύο παιδιά σκοτώθηκαν απο ανεμοστρόβιλο!

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και 20 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας ανεμοστρόβιλος παρέσυρε ένα φουσκωτό κάστρο από υπαίθριο παιδότοπο στην επαρχία Χενάν της Κίνας!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην πόλη Τιανμιάο περίπου στις 15:00 οπική ώρα Κίνας!

Το φουσκωτό κάστρο να σηκώνεται ψηλά στον αέρα από τον ανεμοστρόβιλο, προτού πέσει ξανά στο έδαφος μερικά μέτρα πιο μακριά, την ώρα που πανικόβλητοι άνθρωποι έτρεχαν να γλιτώσουν, κάποιοι κρατώντας τα παιδιά τους στα χέρια.

Να σας θυμήσουμε την Φρίκη στην Κίνα: Πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για την γυναίκα του!

Μία μητέρα δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι είδε παιδιά να πέφτουν από ύψος περίπου 20 μέτρων.

Από την πλευρά του, αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης δήλωσε στην εφημερίδα South China Morning Post ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν για το περιστατικό ευθύνεται και «ο ανθρώπινος παράγοντας».

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 18 άλλα παιδιά και δύο ενήλικες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία. Ένα από τα παιδιά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα υπόλοιπα φέρουν ελαφρά τραύματα.

Αδιανόητο στην Κίνα: Δάσκαλος δηλητηρίασε τους μαθητές του σε νηπιαγωγείο!

Ένας Κινέζος δάσκαλος συνελήφθη επειδή δηλητηρίασε τους μαθητές του σε ένα νηπιαγωγείο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευθούν 23 παιδιά, μετέδωσε το πρακτορείο Xinhua!

Ο δάσκαλος, με το όνομα Ουάνγκ, έριξε για αδιευκρίνιστους λόγους νιτρικό νάτριο στο πρωινό των παιδιών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα προκαταρκτικής έρευνας, όπως ανέφερε χθες Δευτέρα το βράδυ το επίσημο πρακτορείο της Κίνας. Μετά το πρωινό τα παιδιά άρχισαν να έχουν εμετούς, ενώ κάποια έχασαν τις αισθήσεις τους.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό που προκάλεσε Σοκ σε βρεφονηπιακό σταθμό: Μόλυναν τρόφιμα με απορρυπαντικό!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου στην πόλη Ζιαοζούο της επαρχίας Χενάν. Πέντε ημέρες αργότερα ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ πέντε ακόμη παραμένουν υπό παρακολούθηση.

Το νιτρικό νάτριο είναι ένα χημικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται για τη συντήρηση των κρεάτων, όμως είναι τοξικό όταν καταναλώνεται μόνο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν τεθεί σε ισχύ χθες Δευτέρα μια οδηγία της κινεζικής κυβέρνησης η οποία ζητεί από τους διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων να γευματίζουν μαζί με τους μαθητές, έπειτα από μια σειρά διατροφικών σκανδάλων που έχουν ξεσπάσει στα σχολεία της χώρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share