“Friends”: Που συναντήθηκαν ξανά… τα φιλαράκια;;; (PHOTOS)

Οι θαυμαστές της σειράς «Φιλαράκια» χάρηκαν πολύ από τις φήμες ότι θα υπάρξει επανένωση των ηρώων της σειράς. Και έτσι απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι οι φήμες δεν ήταν αληθινές.
Αλλά σχεδόν μία δεκαετία μετά την έναρξη της σειράς η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνι Κοξ και ο Μάθιου Πέρι συναντήθηκαν για ένα σύντομο αστείο πλάνο. Η Τζένιφερ εμφανίζεται στο σπίτι του Μάθιου Πέρι που υποδυόταν τον Τσάντλερ.
Ο Μάθιου μένει έκπληκτος και η Κόρτνι ντρέπεται που βρισκόταν στο σπίτι του και τους «έπιασε» η Τζένιφερ ή αλλιώς Ρέιτσελ. Από το σπίτι του βγαίνει και η Πόρσια ντε Ρόσι και τελευταία βγαίνει η Έλεν ντι Τζένερις.
Και έτσι αποκαλύπτεται. Το καλοστημένο βίντεο αποτελεί τμήμα της εκπομπής The Ellen Show. H Έλεν ντι Τζένερις είχε γράψει στο Twitter ότι συμπαρουσιάστριά της θα ήταν η Τζένιφερ, ενώ και η σύζυγός της Πόρσια θα ήταν γκεστ σταρ.
Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ
0 ΣΧΟΛΙΑ