Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια!

Τραγική απώλεια!

1 Απριλίου 2019 12:08
Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια!

Το μοντέλο Τάνια Μάλετ έφυγε από τη ζωή στα 77 της χρόνια.

Η Τάνια Μάλετ, που σε μία από τις καλύτερες ταινίες Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών, τον «Χρυσοδάκτυλο» του 1964, υποδύθηκε το Bond girl Τίλι Μάστερσον, πέθανε την Κυριακή στα 77 της χρόνια. Είδηση σοκ: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής στα 33 του! - Τον σκότωσαν μπροστά στην κόρη του!

Από τη συγκεκριμένη ταινία πέρασαν τρία Bond girls, όλα με σημαντικό ρόλο για διαφορετικούς λόγους: η Σίρλεϊ Ίτον ώς Τζιλ Μάστερσον, που πέρασε στην ιστορία για το πλάνο με το γυμνό της σώμα βαμμένο με χρυσή μπογιά· η Τάνια Μάλετ στο ρόλο της Τίλι Μάστερσον, αδερφής της Τίλι, που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατό της (και αυτή πεθαίνει, από το καπέλο-ξυράφι του Oddjob)· και η Όνορ Μπλακμαν ως Πούσι Γκαλόρ, που παραμένει ως σήμερα το Bond girl με το καλύτερο όνομα.

Η Μάλετ, που είναι ξαδέρφη της Έλεν Μίρεν, γεννήθηκε στο Μπλάκπουλ και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 16 της, το 1957. Είχε περάσει από οντισιόν για το ρόλο της Τατιάνα Ρομάνοβα στην προηγούμενη ταινία Μποντ, «Από τη Ρωσία με Αγάπη» (η μητέρα της ήταν Ρωσίδα), αλλά δεν πήρε το ρόλο εξαιτίας της επαρχιακής βρετανικής προφοράς της (το αστείο είναι ότι η Ιταλίδα Ντανιέλα Μπλάνκι που τελικά πήρε το ρόλο, ντουμπλαρίστηκε στην ταινία).

Μετά από τον «Χρυσοδάκτυλο» η Μάλετ επέλεξε να μη συνεχίσει στον κινηματογράφο, καθώς μπορούσε να κερδίσει πολλά περισσότερα χρήματα ως μοντέλο. Ο επίσημος λογαριασμός των ταινιών Τζέιμς Μποντ στο Twitter αποχαιρέτησε τη Μάλετ με το ακόλουθο post:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share