Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Μόρια: Nεα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών!

Τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο δύο μετανάστες!

28 Μαρτίου 2019 13:40
Μόρια: Nεα συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών!

Δεν περνάει μέρα που να μην καταγραφεί ένα βίαιο περιστατικό μεταξύ μεταναστών από τους εκατοντάδες που φιλοξενούνται στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, με τελευταίο τον τραυματισμό δυο νεαρών μέσα στο χώρο παραμονής από τρεις άλλους αλλοδαπούς, ένας από τους οποίους συνελήφθη.

Να σας θυμήσουμε το Αιματηρό περιστατικό στη Μόρια: Μαχαίρωσαν νεαρό για μόλις 90 ευρώ!

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο δύο μετανάστες, ένας 19χρονος και ένας 30χρονος, μετά από συμπλοκή με άλλους τρεις αλλοδαπούς στην οποία ενεπλάκησαν στην συγκεκριμένη περιοχή. Τα θύματα μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, προέκυψε ότι μεταξύ των δραστών του τραυματισμού ήταν ένας 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται ένας 27χρονος που δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, ενώ ο τρίτος παραμένει μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων.

Μυτιλήνη: Καταδικάστηκε κτηνοτρόφος που πυροβόλησε κατά μεταναστών στη Μόρια!

Εφέσιμη ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε χθες (12-03-2019) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης σε κτηνοτρόφο, ο οποίος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα κοντά στον καταυλισμό της Μόριας και κατηγορείτο για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Ο καταδικασθείς είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 να οπλοφορεί στο κτήμα του. Ισχυρίσθηκε δε πως κατείχε το όπλο προκειμένου να αποτρέψει ζωοκλοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share