Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε κύκλωμα σατανιστών εμπλέκεται η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

28 Μαρτίου 2019 11:39
Ραγδαίες εξελίξεις: Σε κύκλωμα σατανιστών εμπλέκεται η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω!

Σα βόμβα ήρθε και έσκασε η είδηση,ότι η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω, εμπλέκεται σε κύκλωμα σατανιστών.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια της κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία στις αρχές, ενώ η υπόθεση της 22χρονης παίρνει άλλη τροπή.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μαζί σου", η νεαρή κοπέλα φαίνεται να μην αυτοκτόνησε αλλά να δολοφονήθηκε.

Πώς δολοφονήθηκε και γιατί;

Οι πληροφορίες δείχνουν πώς η κοπέλα, είχε σχέσεις με σατανισμό και δολοφονήθηκε στο πλαίσιο κάποια σατανιστικής τελετής.

Γιατί το λένε αυτό;

Στη μήνυση κατ αγνώστων που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο. Το βασικό θέμα της οικογένειας είναι η μέρα που έγινε αυτό το φονικό. Έγινε 20 Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Αυτά τα στοιχεία, αναφέρονται και στη μήνυση της οικογένειας, η οποία αυτή τη στιγμή μελετά η εισαγγελέας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τραγωδία στο Αιγάλεω! Φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου μία 22χρονη φοιτήτρια, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Και δεν είναι η πρώτη τραγωδία με φοιτήτρια που μας σοκάρει τελευταία!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο δι’ ασφυξίας. Σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές αρχές, στο διαμέρισμα βρέθηκε και σημείωμα.

Όπως σημειώνει το patrisnews.gr, φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν σήμερα τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share