Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αιγάλεω! Φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Μυστήριο!

26 Μαρτίου 2019 12:19
Τραγωδία στο Αιγάλεω! Φοιτήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου μία 22χρονη φοιτήτρια, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Και δεν είναι η πρώτη τραγωδία με φοιτήτρια που μας σοκάρει τελευταία!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο δι’ ασφυξίας. Σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές αρχές, στο διαμέρισμα βρέθηκε και σημείωμα.

Όπως σημειώνει το patrisnews.gr, φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν σήμερα τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Αποκάλυψη: Αυτοί μπαίνουν στην φυλακή για τους 100 νεκρούς στο Μάτι!

Δίπλα στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι τονίζει ότι βρίσκεται το υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ανακοίνωσή του, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι σύμφωνα με το σχέδιο του Ποινικού Κώδικα η ποινή για ανθρωποκτονία από αμέλεια εκτίεται και ο εμπρησμός που προκαλεί σωματικές βλάβες ή θάνατο είναι κακούργημα.

«Το αίτημα για Δικαιοσύνη στη χώρα είναι καθολικό και η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στους πληγέντες της πυρκαγιάς στο Μάτι. Σύμφωνα με το σχέδιο του Ποινικού Κώδικα η ποινή για την ανθρωποκτονία από αμέλεια εκτίεται και ο εμπρησμός που προκαλεί σωματικές βλάβες ή θάνατο είναι κακούργημα».

Τέλος, στην ανακοίνωση, ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει:

«Όσοι από προχειρότητα ή ιδιοτέλεια παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, τη στιγμή που η διαβούλευση έχει μόλις αρχίσει, εκμεταλλεύονται τον πόνο ανθρώπων που προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους. Η επιτροπή των κατοίκων θα κληθεί στο Υπουργείο προκειμένου να υπάρξει άμεση και έγκυρη ενημέρωση».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share