Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Σε 16 χρόνια καταδικάστηκε ο απαγωγέας των 11χρονων αγοριών!

Ο 35χρονος είχε απαγάγει τους δύο μαθητές από τη αυλή του σχολείου τους!

27 Μαρτίου 2019 14:57
Κύπρος: Σε 16 χρόνια καταδικάστηκε ο απαγωγέας των 11χρονων αγοριών!

Ποινή φυλάκισης 16 χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα στον απαγωγέα των δύο ανήλικων μαθητών τους οποίους είχε υπνώσει και κρατούσε στο διαμέρισμα του, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο τους.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιστατικό απαγωγής ,εφιάλτης για 15χρονο κορίτσι: «Βοηθείστε με σας παρακαλώ με έχουν απαγάγει…»

Ο 35χρονος παραδέχθηκε τις κατηγορίες της απαγωγής, όχι όμως και της νάρκωσης των δύο μαθητών. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2018, όταν ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από τη αυλή του σχολείου όπου φοιτούν. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 35χρονος προσέγγισε τους μαθητές, ισχυριζομενος ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος και ζητώντας τους να τον βοηθήσουν να μεταφέρει βιβλία.

Ακολούθως τους μετέφερε στο διαμέρισμά του, όπου αργότερα, εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.

"Η μικρή Μαντλίν απήχθη και είναι ζωντανή" - Τι υποστηρίζει το ντοκιμαντέρ του Netflix!

Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε έπειτα από την επιτυχία που είχαν ανάλογες δραματοποιημένες υποθέσεις εγκλημάτων.

Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, ένας ανώτατος αξιωματικός, ο Τζιμ Κέιμπλ ισχυρίστηκε πως η υπόθεση θα λυθεί καθώς όσο περνούν τα χρόνια, η τεχνολογία αναπτύσσεται και έτσι κανένα μυστήριο δεν θα μείνει μυστήριο.

Στο ντοκιμαντέρ εκφράζεται επίσης η άποψη πως η Μαντλίν είναι ακόμα ζωντανή και είχε απαχθεί από διακινητές το 2007 επειδή η οικογένειά της άνηκε στη μεσαία βρετανική τάξη.

Μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση του κοριτσιού το 2007 από το θέρετρο Πράια Ντε Λουζ, της Πορτογαλίας, οι γονείς της προσέλαβαν έναν ιδιωτικό ντεντέκτιβ τον Τζούλιαν Περιμπάνεζ, ο οποίος, ωστόσο, είχε άλλη άποψη, καθώς υποστήριξε πως οι διακινητές έπαιρναν κυρίως παιδιά από φτωχότερες χώρες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια τέτοια θεωρία θα μπορούσε να στηριχτεί εάν οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα για τη μικρή, κάτι που δεν συνέβη.

Στο ντοκιμαντέρ θα προβληθούν συνεντεύξεις των αστυνομικών που συμμετείχαν στην έρευνα, καθώς και άλλων σημαντικών προσώπων.

Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε: «Με τις νέες συνεντεύξεις όπου εμπλέκονται περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες, 120 ώρες συνεντεύξεων, αρχειακό και νέο υλικό αλλά και αναπαραστάσεις, το ντοκιμαντέρ "Η εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν" βλέπει πίσω από τα πρωτοσέλιδα και ρίχνει μία μοναδική ματιά στα γεγονότα της υπόθεσης, καθώς και στον αντίκτυπο που είχε στα Μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η εταιρεία είχε ζητήσει τη συνδρομή και των γονιών της, οι οποίοι, ωστόσο, αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη: «Είμαστε ενήμεροι ότι το Netflix προγραμματίζει να προβάλει ένα ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση της Μαντλίν. Η εταιρεία παραγωγής μάς είπε ότι ετοίμαζαν το ντοκιμαντέρ και μας ζήτησαν να συμμετάσχουμε. Δεν μπορούμε, ωστόσο, ακόμα να καταλάβουμε πώς το ντοκιμαντέρ αυτό θα βοηθήσει στην αναζήτηση της Μαντλίν και ειδικά, μάλιστα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα, την οποία μπορεί και να εμποδίσει. Συνεπώς, ούτε η οπτική μας, ούτε η προτίμησή μας συνάδουν με την προβολή του ντοκιμαντέρ. Δεν πρόκειται να κάνουμε περαιτέρω ανακοινώσεις ή να παραχωρήσουμε σε συνεντεύξεις αναφορικά με το πρόγραμμα».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share